ROBBET: Paris skal være frastjålet verdier for 14 millioner kroner. Foto: All Over Press
ROBBET: Paris skal være frastjålet verdier for 14 millioner kroner. Foto: All Over PressVis mer

Grovt innbrudd hos Paris

Tyvene tømte Paris Hiltons hjem for smykker.

SEHER.NO: Grovt innbrudd hos Paris Hilton. Store verdier er stjålet.

- Politiet leter etter tyver som kom seg unna med smykker og verdigjenstander for 14 millioner kroner, skriver Los Angeles Times på sine nettsider.

Det var Paris Hiltons hjem i Mulholland Estates i byens finere strøk som ble utsatt for innbruddet. Paris skal ikke ha vært hjemme mens tyven herjet.

Tyven skal ifølge vitner ha vært kledd i hettegenser og hatt hansker på da han bestjal Hiltons hus i 3300 Clarendon Road.

Ifølge politiet skal tyven ha ransaket soverommet til Paris.

Takket være omfattende sikkerhetssystemer kom politiet raskt til åstedet, men ikke kjapt nok til å pågripe tyven, sier LAPDs April Harding til latimes.com.

Det skal ha vært en innbruddsbølge i Los Angeles i høst, med mer enn 70 innbrudd hos stjerner og rikfolk. I alle disse sakene har innbruddstyvene vært flere og hatt på skibriller. Blant ofrene Faith Hill - og John Taylor fra DuranDuran.

Det er ikke første gang Hilton-familien er ofre heller. I 2004 ble Paris og lillesøster Nicki Hilton lettet for titusener av kroner i leiligheten de da delte.

Hiltons hjem som nå er robbet er 700 kvadratmeter villa og kostet henne mer enn 35 millioner kroner. I oktober kunne TV-seerne se hvordan hun bor. Da lagde Ellen DeGeneres en "hjemme-hos" i sitt TV-program. Blant de mer spenstige interiørdetaljene kan nevnes at Paris hadde mange selvportretter og en skinnende blant strippestang i stua...

Se Paris Hiltons hjem her: