Grove baby-beskyldninger

Såpeoperaen om farskapet til Anne Nicole Smiths datter ruller videre ...

FAMILIE: Den 8. november blir det rettslig høring. Nå skal det avgjøres hvem som egentlig er Dannielynns far! Her er Anna Nicole sammen med datteren, og kjæresten Howard. Foto: All Over Press
FAMILIE: Den 8. november blir det rettslig høring. Nå skal det avgjøres hvem som egentlig er Dannielynns far! Her er Anna Nicole sammen med datteren, og kjæresten Howard. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nå hevdes det at nakenmodellen farger håret til babyen for å matche utseendet til hennes nåværende kjæreste!

Påstanden kommer fra advokaten til Smiths ekskjæreste, Larry Birkhead. Han hevder å være faren til snart to måneder gamle Dannielynn Hope Marshall Stern.

LES OGSÅ: Anna Nicole tuppet ut av Bahamas!

Birkhead hevder å ha sett et TV-opptak der jenta har mørkt hår, slik som Smiths nåværende kjæreste Howard K. Stern. Dette mener han er bevis på at Anna Nicole er desperat etter å få Stern som barnets lovlige far.

Nå blir det rettslig høring 8. november, etter at Birkhead har forlangt at det tas DNA-test av de involverte parter for å avklare farskapet.

Dannielynn Hope Marshall Stern ble født 7. september, tre dager før Smiths 20 år gamle sønn Daniel døde i Nassau i Karibia.

LES OGSÅ: - Daniel drept!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer