5 Seconds of Summer:

Grove anklager om seksuell trakassering

5 Seconds of Summer-stjernen kjenner seg ikke igjen i det han beskyldes for.

SVARER: Michael Clifford (til høyre) beskyldes for upassende oppførsel og seksuell trakassering. Nå svarer han. Her sammen med resten av kollegaene fra 5 Seconds of Summer. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Michael Clifford (til høyre) beskyldes for upassende oppførsel og seksuell trakassering. Nå svarer han. Her sammen med resten av kollegaene fra 5 Seconds of Summer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har flere anklager mot 5 Seconds of Summer-stjernen Michael Clifford (24) sett dagens lys. Flere fans har beskyldt han for upassende oppførsel som blant annet skal gå på seksuell trakassering.

Clifford, som er en del av bandet som står bak hits som «Youngblood» og «Easier», tar stor avstand fra det han blir beskyldt for.

En fan hevder nemlig at han skal ha bedt henne med på hotellrommet sitt i 2014 da hun var mindreårig, samt tatt upassende på henne.

- IKKE SANT: 5 Seconds of Summer har nesten ni millioner følgere på Instagram. Michael Clifford (til høyre) mener han aldri kunne tatt upassende på fans. Foto: NTB Scanpix
- IKKE SANT: 5 Seconds of Summer har nesten ni millioner følgere på Instagram. Michael Clifford (til høyre) mener han aldri kunne tatt upassende på fans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slår tilbake

«Jeg er knust over å lese dette som blir sagt. Det er overhodet ikke sant. Jeg hadde aldri tilgang til publikum, jeg sto bare foran, og jeg ville aldri noensinne ha gjort det», skriver han på Twitter ifølge Sky News.

En annen fan hevder at Clifford skal ha tatt hånden under skjørtet hennes da hun var 14 år gammel.

Ifølge Sky News har hennes kommentar senere blitt slettet.

Den australske 24-åringen forklarer til fansen at han ikke vet hva han skal si.

«Folk spør om jeg kan forklare noe jeg ikke engang var involvert ifra starten av? Jeg ønsker å gi dere det dere spør etter, men hva mer kan jeg si?».

Kort tid senere delte Clifford også en video som viser hvordan han og bandet fikk enorm oppmerksomhet fra fansen for syv år siden.

«Dette er hvordan livet var for meg i 2013. Vennligst forstå at det hadde vært umulig for meg å komme gjennom folkemengden på en konsert jeg akkurat hadde spilt. Jeg prøver ikke å forsvare meg selv, dette er bare så fullstendig falskt», skriver han.

Legger seg flat

Cliffords uttalelser kommer bare kort tid etter at han ifølge Page Six la seg flat for sexistiske og homofobiske kommentarer han tidligere har skrevet.

«Hei. Jeg er så sykt lei meg for all den dumme dritten jeg gjorde da jeg var yngre. Jeg er en annen person nå, med bredere forståelse av verden. Noen mennesker har tilgang på en digital megafon litt før de burde, og jeg var dessverre en av dem», skriver han.

I en annen Twitter-melding beklager han til alle han har såret, og mener det aldri var intensjonen.

«Jeg var så naiv, og jeg er flau og dypt lei meg. Jeg skal fortsette med å bli bedre og fortsette med å endre meg. Jeg vil aldri såre noen igjen», fortsetter han.

Clifford og 5 Seconds of Summer har fått en enorm fanskare etter at de ble dannet i Sydney i 2011. Deres store gjennombrudd kom riktignok først to år seinere, da de varmet opp for One Direction på deres Take Me Home tour.

James Franco er beskyldt for å ha seksuelt trakassert flere kvinner. Nå mener flere han er hyklersk. Les saken der Scarlett Johansson angriper filmstjernen: https://www.seher.no/kjendis/i-hardt-vaer-etter-angrepet-pa-james-franco/69367077 Vis mer

LES OGSÅ: «Det verste marerittet enhver kvinne kan bli utsatt for»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer