- Groupies er som prostituerte

50 Cent lar seg ikke forføre av nakne damer på hotellrommet...

FYRER LØS: - Jeg vil ikke ha noen som koster 300 kroner. Det finnes alt for mange som har 300 kroner, sier 50 Cent . Foto: Stella Pictures
FYRER LØS: - Jeg vil ikke ha noen som koster 300 kroner. Det finnes alt for mange som har 300 kroner, sier 50 Cent . Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De gjemmer seg på hotellrommet hans - nakne. Men 50 Cent (32) har ikke noe spesielt til overs for groupies som forsøker å få ham til sengs.

I et intervju med magasinet Vibe forteller Curtis "50 Cent" Jackson at han regelmessig finner nakne kvinner som gjemmer seg på hotellrommet hans.

Men ifølge ham selv, lar han seg aldri lokke. Faktisk så sammenligner han dem med prostituerte i Amsterdam.

- Jeg kommer inn på hotellrom der jenter allerede sitter å venter i garderoben - nakne. Det er som Amsterdam for meg. Jeg mener, Amsterdam er sikkert artig for noen, men jeg vil ikke ha noen som koster 300 kroner. Det finnes alt for mange som har 300 kroner, sier han.

Rapstjernen bruker sterke ord om disse jentene.

- De er som prostituerte, sier han til magasinet.

I slutten av august kommer 32-åringen til Norge. 29. august opptrer han på Døgnvillfestivalen i Dette blir amerikanerens eneste stoppested i Norden denne sommeren.

LES OGSÅ: Hedrer mamma fra scenen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer