NY FREDAGSDRONNING: Anne gleder seg til å ta fatt på oppgaven som Fredrik Skavlans arvtager. Foto: Peter van den Berg
NY FREDAGSDRONNING: Anne gleder seg til å ta fatt på oppgaven som Fredrik Skavlans arvtager. Foto: Peter van den BergVis mer

Grosvold blir fredagsvert

Det er Anne Grosvold som skal fylle tomrommet etter Fredrik Skavlan.

Ny fredagsdronning!


SEHER.NO: Da Anne Grosvold (56) ble spurt om å fylle plassen etter Fredrik Skavlans (40) fredagskvelder på NRK1, trengte hun ikke lang betenkningstid for å svare ja.


 - Det blir en kjempeutfordring å fortsette etter Fredrik Skavlan. Han har lagt lista høyt når det gjelder kvalitet og intervjuteknikk, sier Anne til VG.


- Det er klart det er litt skummelt å ta over Fredrik, men han sier det er den morsomste jobben man kan ha. Og da får man vel stole på det, sier Grosvold til Dagbladet.no


Skavlan ledet programmet "Først & Sist" i åtte år, og for tre uker siden ble det kjent at han ville gi seg, og det har vært mye spekulasjoner om hvem som ville ta over for sendetiden, frem til Grosvold ble spurt.


Men hva slags underholdning "Sommer-åpent"-programlederen vil lage, er hun ikke sikker på.


 - Det har jeg ingen tanker om foreløpig. Det er bare dag en. Nå skal vi bygge opp en redaksjon og så får vi se på hva slags format vi ønsker. Vi begynner i morgen når det verste har roet seg, sier hun.


Ifølge VG skal det bli et talkshow, og premieren på programmet er forløpig satt til 14. september.


LES MER: Skavlan taper seere