POPULÆR: Ingrid Bolsø Berdal har vært med i begge de foregående "Fritt Vilt"-filmene, men foreløpig er det ikke sikkert om hun blir med i den tredje innspillingen. Her er hun i en scene fra "Fritt Vilt II". Foto: Filmweb
POPULÆR: Ingrid Bolsø Berdal har vært med i begge de foregående "Fritt Vilt"-filmene, men foreløpig er det ikke sikkert om hun blir med i den tredje innspillingen. Her er hun i en scene fra "Fritt Vilt II". Foto: FilmwebVis mer

Grønt lys til ny "Fritt Vilt"-film

- Vi vil avsløre hva som egentlig skjedde der oppe...

SEHER.NO: De som fryktet at Ingrid Bolsø Berdal (29) og hennes skuespiller-kollegers oppgjør med den morderiske "snø-mannen" i "Fritt Vilt II" betydde sluttten på de populære norske grøsser-filmene, kan nå glede seg til 15. oktober 2010.

Da skal nemlig den tredje filmen i rekken ha premiere, etter at produsentene i selskapet Fantefilm i går ble innvilget støtte fra Norsk Filminstitutt.

Filmen skal ifølge Dagbladet legges til 70- og 80-tallet, og med andre ord foregå før de to forrige filmene.

- Hva var det som egentlig skjedde der oppe på fjellhotellet? Vi begynte å grave dypere i hvor mannen kom fra, hvorfor han ble som han ble. Det viste seg å være en så spennende og skremmende historie at vi ikke kunne la være å fortelle den, sier produsent Martin Sundland i Fantefilm til avisa.

Det er foreløpig ikke kjent om Ingrid Bolsø Berdal eller noen av de andre skuespillerne fra de tidligere filmene skal være med i den neste "Fritt Vilt"-oppfølgeren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! 

LES OGSÅ: Skrekk-Ingrids ukjente fortid