Lasse Matberg:

Grønt lys for «Skal vi danse»

«Farmen kjendis»-vinneren har også gått til topps på parketten i Italia. Han kan likevel delta her hjemme, bekrefter TV 2.

SKADD: Farmen-aktuelle Lasse Lom har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble det klart at Instagram-profil Lasse Matberg (35) er vinneren av årets «Farmen kjendis» - etter en svært jevn kunnskapskonkurranse mot komiker Terje Sporsem (44).

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

Som Se og Hør tidligere har omtalt vant Matberg i 2019 den italienske versjonen av «Skal vi danse», til tross for at han pådro seg en alvorlig skade i bicepsen under selve finalen.

TV 2: - Ingen begrensninger

Som «Farmen kjendis»-vinner og snakkis i underholdningsspaltene, er det grunn til å tro at 35-åringen vil få flere tv-tilbud. Men hvordan blir det i så fall med «Skal vi danse», siden han allerede har deltatt i, og vunnet, den italienske versjonen? Får han lov?

Ja, ifølge TV 2.

VANT: Lasse Matberg og dansepartneren Sara Di Vaira vant «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Rai Uno
VANT: Lasse Matberg og dansepartneren Sara Di Vaira vant «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Rai Uno Vis mer

- Det ligger ingen begrensninger i formatet som er til hinder for å delta i «Skal vi danse» i flere land. Det har også skjedd tidligere. Blant annet har Pamela Anderson deltatt i både USA og Frankrike, forteller pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Se og Hør.

Dermed er det fritt fram for Lasse Matberg om tilbudet skulle komme, nok en gang fra TV 2.

Når Se og Hør opplyser 35-åringen om regelverk-oppklaringen, bryter han ut i latter.

- Ha-ha, meg og Pamela Anderson! Det er vel første gang jeg har blitt satt skikkelig i bås, sier han og ler.

GODE VENNER: Det var svært jevnt mellom Terje Sporsem og Lasse Matberg i søndagens finale, men det var Matberg som trakk det lengste strået. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Det var svært jevnt mellom Terje Sporsem og Lasse Matberg i søndagens finale, men det var Matberg som trakk det lengste strået. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Vil vurdere et tilbud

- Kunne du tenkt deg å delta i norske «Skal vi danse», da?

- Om den henvendelsen hadde kommet, måtte jeg ha satt meg ned og vurdert det seriøst. Jeg er jo vinneren fra 2019-utgaven i Italia, så jeg har jo alt å tape, mener han.

Men:

- Ikke se bort fra det. Hvem vet om folk har sett meg for siste gang på danseparketten? Men det kommer an på mye. Timinga må være bra også, mener 35-åringen.

BLE SKADET: Lasse Matberg skadet seg i finalen, havnet på operasjonsbordet, men vant likevel «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Privat
BLE SKADET: Lasse Matberg skadet seg i finalen, havnet på operasjonsbordet, men vant likevel «Skal vi danse» i Italia i 2019. Foto: Privat Vis mer

Pressesjefen i TV 2 vil ikke si noe om hvorvidt årets «Farmen kjendis»-vinner er aktuell for høstens «Skal vi danse», men innrømmer at kanalen er i gang med casting-prosessen.

- Vi har mange spennende navn på blokka, men foreløpig ønsker vi å holde kortene tett til brystet om hvem som er aktuelle for årets «Skal vi danse», sier han.

LES OGSÅ: Bekrefter endelig bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer