Lasse Matberg:

Grønt lys for «Skal vi danse»

«Farmen kjendis»-vinneren har også gått til topps på parketten i Italia. Han kan likevel delta her hjemme, bekrefter TV 2.

SKADD: Farmen-aktuelle Lasse Lom har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble det klart at Instagram-profil Lasse Matberg (35) er vinneren av årets «Farmen kjendis» - etter en svært jevn kunnskapskonkurranse mot komiker Terje Sporsem (44).

Som Se og Hør tidligere har omtalt vant Matberg i 2019 den italienske versjonen av «Skal vi danse», til tross for at han pådro seg en alvorlig skade i bicepsen under selve finalen.

TV 2: - Ingen begrensninger

Som «Farmen kjendis»-vinner og snakkis i underholdningsspaltene, er det grunn til å tro at 35-åringen vil få flere tv-tilbud. Men hvordan blir det i så fall med «Skal vi danse», siden han allerede har deltatt i, og vunnet, den italienske versjonen? Får han lov?

Ja, ifølge TV 2.

- Det ligger ingen begrensninger i formatet som er til hinder for å delta i «Skal vi danse» i flere land. Det har også skjedd tidligere. Blant annet har Pamela Anderson deltatt i både USA og Frankrike, forteller pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Se og Hør.

Dermed er det fritt fram for Lasse Matberg om tilbudet skulle komme, nok en gang fra TV 2.

Når Se og Hør opplyser 35-åringen om regelverk-oppklaringen, bryter han ut i latter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer