<strong>FORELSKET:</strong> Cristiano Ronaldos har blitt akseptert av kjæresten Irina Shayks bestemor, som har gitt tommelen opp for et framtidig giftemål mellom de to. Her er Cristiano og Irina under en tenniskamp i Madrid i forrige uke. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Cristiano Ronaldos har blitt akseptert av kjæresten Irina Shayks bestemor, som har gitt tommelen opp for et framtidig giftemål mellom de to. Her er Cristiano og Irina under en tenniskamp i Madrid i forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Grønt lys for Ronaldo-bryllup

- Vi har gitt henne tillatelse til å gifte seg med ham, sier Irina Shayks bestemor.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo (26) og «Victoria's Secret»-modellen Irina Shayk (25) virker minst like forelsket som da de ble kjærester for omtrent ett år siden.

Under søndagens finale i det spanske tennismesterskapet var turtelduene uatskillelige. Tidligere har det til og med gått rykter om at de to er forlovet, men paret har verken bekreftet eller avkreftet dette. Når vakre Irina nå stiller opp som modell for det spanke brudekjole-merket Pronovias, vil ryktene sikkert begynne å svirre igjen.

Supermodellen var mandag på plass i Barcelona for en siste tilpassing av de vakre brudekjolene hun skulle fotograferes i - som klesmerkets nye frontfigur. Hun så riktig fornøyd og tilpass ut der hun spradet rundt i de hvite kreasjonene, skriver The Sun.

Nå virker det altså som at det meste ligger til rette for bryllup for den russiske skjønnheten - med tilgang på nydelige Pronovias-kjoler - og velsignelse fra familien. 25-åringens bestemor, Galina Shaykhislamova (87) er nemlig rimelig begeistret for unge Ronaldo.

- Hun har fortalt oss masse om ham, at han er en verdig person som kan måle seg med Irina. Så vi har gitt henne tillatelse til å gifte seg med ham når tiden er inne, forteller hun ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her har de virkelig løyet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer