«Maskorama»:

Grønt lys for mer «Maskorama»

NRK bekrefter at suksessen fortsetter.

NY SESONG: Kort tid før lørdagens finale kan NRK bekrefte at det vil bli en ny sesong av «Maskorama». Foto: Julia Naglestad / NRK
NY SESONG: Kort tid før lørdagens finale kan NRK bekrefte at det vil bli en ny sesong av «Maskorama». Foto: Julia Naglestad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har over en million nordmenn hver lørdag latt seg underholde an en enhjørning, en ravn og et troll. Og selv om det muligens høres ut som et «Askeladden»-eventyr, er det selvsagt «Maskorama» det er snakk om.

Programmet har blitt en gedigen suksess, og har trolig sørget for mange spennende diskusjoner over middagsbordet eller på Zoom. For hvem er det som egentlig har skjult seg bak maskene? Gjetningene har vært mange, og deltakernes identitet er blitt bevoktet som statshemmeligheter av NRK.

Lørdag kveld skal vi imidlertid få svaret vi har ventet på de siste ukene, nemlig hvem alle deltakerne er. Lørdag kan NRK også bekrefte at de vil lage en ny sesong av suksessen.

Finalen i «Maskorama» er lørdag 12. desember, og reporter Anniken Aronsen har lusket rundt ved TV-studioet for å finne hint. Video: Kine Falch / Reporter: Anniken Aronsen Vis mer

- «Maskorama» har åpenbart svart på et behov hos seerne våre til å få leke og ha det hyggelig sammen i denne mørketiden, sier eksternredaktør i NRK, Petter Wallace.

- At så mange har valgt å bli med på leken har gledet oss stort, og det var derfor årets enkleste avgjørelse å servere en ny sesong av «Maskorama» til NRKs seere også neste høst, fortsetter han.

Finalekveld

I kveld er det bare Vikingen, Trollet og Elgen igjen. I kommentarfelt på Instagram, på Jodel og på Facebook diskuteres det heftig hvem de gjenværende finalistene er - noe vi selvsagt ikke får vite før de lar maskene falle på direkten.

Mange føler seg sikre på at Trollet er Ulrikke Brandstorp, og at Elgen er Markus Bailey. Vikingen virker det imidlertid som det norske folk, og dommerpanelet, er mer usikre på. Navn fra alle mulige samfunnslag er nevnt, men ett har gått igjen: Youtube-profil Herman Dahl.

Hvem de tre gjenværende deltakerne får vi altså svar på i kveld. Samme dag som NRK bekrefter at tv-seerne vil få servert nok en sesong.

«MASKORAMA»: Under lørdagens sending fikk Jan Thomas stille det ene spørsmålet. Da spurte han om «Trollet» likte fisketaco. Det falt ikke i like god smak hos alle. Og får panelet sove? Musikk: Epidemic Sound. Video: Kine Falch. Reporter: Anniken Aronsen. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Dette har ingen gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer