KUL TRIO: Her Johanna sammen med designeren M (t.h) og Black Eyed Peas' egen stylist, Ashton Michael.
KUL TRIO: Her Johanna sammen med designeren M (t.h) og Black Eyed Peas' egen stylist, Ashton Michael.Vis mer

Grønneberg gjør som Alba

Johanna Grønneberg fronter kolleksjonen M The Movement i Europa.

SEHER.NO: Programleder Johanna Grønneberg (28) gjør som blant andre Jessica Alba, Kelly Osbourne og Black Eyed Peas når hun fronter den amerikanske designeren M og hans kolleksjon M The Movement.

- Jeg ble spurt om å være M The Movements fjes i Europa. De skal lansere sin damekolleksjon i Norge i mars. De ville ha en kjendis fra Europa som folk assosierte med USA, sier Johanna til Seher.no.

- Jeg er veldig stolt over at han vil at jeg skal vise frem klærne hans, sier Johanna.

M er en designer som lager økologiske klær. Han holder til i LA i USA, og han er designer for flere av de store kjendisene i Hollywood. Og Johanna er ikke i tvil om hva de andre kjendisene mener om designeren.

- De elsker ham! Alle fra "High School Musical" bruker klærne hans, Jessica Alba, Black Eyed Peas. Han er fantastisk og klærne hans er veldig fine.

- Vi har hatt mange møter, og jeg har sett klærne. Han er en utrolig snill person, og han er designer for veldig mange kjendiser og folk jeg respekterer, sier Johanna.

Også designeren selv er fornøyd med å ha Johanna med på laget.

- Jeg tror på positive vibrasjoner. Kolleksjonen er laget av økologiske stoffer for å promotere min filosofi. Jeg tror Johanna representerer dette. Johanna er en positiv person, og hun kan representere min kolleksjon bra, sier M til Seher.no.

- Kommer du til å jobbe med Johanna igjen?

- Vi planlegger å gjøre dette til et langvarig forholdt, sier han.

Kolleksjonen M The Movement er ifølge Johanna en bevegelse. M mener at alle som bruker klærne hans er en del av denne bevegelsen, som til slutt skal gjøre verden til et bedre sted å leve.

- Det er noe veldig Hollywood over det. Det er en bevegelse. M er veldig snill og vil veldig gjerne gjøre verden til et bedre sted å leve gjennom mote og lærdom av mote, og det å uttrykke seg i form av mote, forklarer Johanna.

- Han vil at alle som bruker klærne hans skal tenke over om man gjør verden til et bedre sted, og det å bære hans klær skal få deg til å huske The Movement og filosofien bak det.

Klærne i kolleksjonen er økologiske, og M'en går igjen i alt. Man ser en M i klærne, om det er i knappene, eller i frynsene på et skjerf.

- Men kommer denne designeren fra USA noen gang til Norge?
- Han har tidligere sagt til meg at han ønsker å komme til Norge og sette opp et moteshow eller visning her, sier Johanna til Seher.no.

Vil du vite mer om M The Movement, kan du sjekke ut hjemmesiden hans her! (Ekstern lenke)

Johanna Grønneberg er tilbake med Snutter på TV 3, fredager klokka 20.

LES OGSÅ: Verdens morsomste modell?