Grønne superstjerner

I Hollywood tenker man miljø, og "alle" kjører hybridbil!

MILJØ: Kirsten Dunst med sin snerte og smarte Toyota Prius. Foto: All Over Press
MILJØ: Kirsten Dunst med sin snerte og smarte Toyota Prius. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Brum, brum!

SEHER.NO: Hybridbiler er det nye store i Hollywood.

Superstjernene har nemlig kastet seg over trenden med å kjøre disse svært miljøvennlige og høyteknologiske fremkomstmidlene, som er laget av japanske Toyota og heter Prius.

Bilen - som blir omtalt som både "fremtidens bil" og "bilen som skal redde verden" - selger som hakka møkk verden over - og den kjøres hyppig av blant annet av store navn.

Se bildene av de miljøvennlige superstjernene; Angelina Jolie, Julia Roberts, Jennifer Lopez, George Clooney, Kirsten Dunst og Tim Robbins.

- Det fineste med bilen min er jo at den parkerer for meg, smiler Spider-Man-stjernen Kirsten Dunst, som i flere år har jobbet aktivt med miljøvern.

For bilen er så høyteknologisk at man bare trenger å trykke på en knapp for at den tar seg av lukeparkeringen for deg!

- Jeg nekter å kjøre i noe annet enn en Prius, sier Titanic-hunken Leonardo DiCaprio, som om kort tid setter i gang produseringen av et realityshow som skal gå ut på hvordan man kan leve mest mulig "grønt" - akkurat som det Hollywood gjør nå.

SE OGSÅ: Bildene av den nye James Bond-bilen!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer