Gro Hammerseng gifter seg

Håndballstjernene Gro Hammerseng og Anja Edin har forlovet seg.

FORELSKET: Gro og Anja har vært et par siden 2010. I fjor ble Gro gravid, i år kom lille Mio til verden. Neste år venter et nytt høydepunkt når de gifter seg i Stavern. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Gro og Anja har vært et par siden 2010. I fjor ble Gro gravid, i år kom lille Mio til verden. Neste år venter et nytt høydepunkt når de gifter seg i Stavern. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar ble håndballprofilen Gro Hammerseng (32) mamma for første gang. Hun og samboeren Anja Edin (29) fikk en sønn som fikk navnet Mio. Anja er også håndballspiller og lagvenninne med Gro i Larvik. Nå har paret bestemt å ta forholdet ett steg lenger. 

Etter det Se og Hør erfarer skal Gro og Anja gifte seg i august neste år i Stavern.

De to flotte jentene har vært et par siden 2010. Fra de ble kjærester har det gått slag i slag med høydepunkter hvert år. I fjor sommer gjorde Gro det kjent at hun var gravid gjennom en pressemelding og de ble også samboere i 2011. Tidlig i år kom Mio til verden og neste år venter altså et nytt høydepunkt.

Trener i Larvik håndballklubb Tor Oddvar Moen bekrefter nyheten overfor Seoghør.no.

- Det er kjempeflott at to flotte mennesker har funnet hverandre. Det synes vi i Larvik bare er helt strålende. Vi har tradisjon for å gi en gave til de som gifter seg i klubben og det vil Gro og Anja også få.

Se og Hør har prøvd å kontakte Gro og Anja for en kommentar, men ingen av dem har så langt svart på henvendelser.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gro Hammerseng er blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer