Gro Hammerseng er blitt mamma

Håndballstjernen og samboeren Anja Edin er blitt foreldre for første gang.

FORELDRE: Hammerseng og samboer Anja Edin er blitt foreldre. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Hammerseng og samboer Anja Edin er blitt foreldre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter det Se og Hør kjenner til fødte Gro Hammerseng (31) en gutt på sykehuset på Gjøvik torsdag formiddag. Hun og håndballsamboer Anja Edin (28) er dermed blitt foreldre for første gang.

Kilder Se og Hør har vært i kontakt med i Larvik, forteller at gutten skal ha fått navnet Mio.

Fødselen blir den perfekte bursdagsgaven for Anja som fyller 29 år 5. februar, om tre dager. Paret har gledet seg mye til å bli foreldre og Gros ønske om å bli mamma er nå et faktum.

I et intervju i Dagbladet nylig røpet Gro at hun ønsker seg flere barn i fremtiden.

– Jeg er i en søskenflokk på fire og jeg er veldig takknemlig for å ha søsken. Men det blir nok ikke fire på meg. Jeg tenker tre er kjempekoselig. Det kan godt være at det blir det, men det er umulig å uttale seg når man ikke har prøvd å ha én engang.

Hammerseng snakket også om at hun stort sett hadde mottatt positive kommentarer og lykkeønskninger i forbindelse med familieforøkelsen, og de få negative reaksjonene som har kommet lar de lett prelle av.

- For meg er det ingen «big deal» at jeg skal ha barn med ei jente, sa hun.

Edin og Hammerseng har offisielt vært sammen i ett og et halvt års tid. I fjor ble de samboere.

Fra og med neste sesong skal Hammerseng og Edin spille sammen i Larvik Håndballklubb neste sesong. Dette ble kjent i julen 2011 kort tid før cupfinalen, som Larvik vant. Edin spiller i dag for Storhamar.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Kroppen er helt fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer