<strong>BLIR TOBARNSFORLDRE:</strong> Ektefellene Gro Hammerseng-Edin (tv) og Anja Hammerseng-Edin under Idrettsgallaen 2014. Nå venter de sitt andre barn sammen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BLIR TOBARNSFORLDRE: Ektefellene Gro Hammerseng-Edin (tv) og Anja Hammerseng-Edin under Idrettsgallaen 2014. Nå venter de sitt andre barn sammen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

­

Gro Hammerseng-Edin er gravid igjen

Den tidligere håndballspilleren og kona venter sitt andre barn.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Ekteparet Gro Hammerseng-Edin og Anja Hammerseng-Edin venter sitt andre barn sammen. Det melder TV 2.

- Jeg kan bekrefte at vi er gravide og glade. Utover det vil vi ikke gi noen kommentar, skriver Gro i en SMS til TV 2.

Hun og Anja giftet seg i 2013, og fra før av har de sønnen Mio sammen, som kom til verden over nyttår i 2012. Også den gang var det Gro som bar frem barnet.

Tidligere har Gro fortalt om livet som mor i TV3-programmet «Larvikjentene».

- Det å være mor er det største jeg har opplevd. Det er jo det fineste som finnes i hele verden, sammen med det å finne noen du faktisk vil ha barn med. Det å få ham, det er så ubeskrivelig stort og det er godt å kjenne på hvor lite egoistisk jeg kan være når jeg har blitt mamma, sa hun i programmet i 2016.

- Åpne for flere barn

For tiden er Gro Hammerseng-Edin å se i NRK-programmet «Mesternes mester», som ble spilt inn i Portugal i fjor sommer.

I et nylig intervju med Dagbladet innrømmet Gro at hun drømte om å gi lille Mio søsken.

- Det er definitivt i tankene. Vi er absolutt åpne for flere barn, fortalte 37-åringen, som la håndballen på hylla i fjor, til avisen.

Gro Hammerseng intervjues om å bli mamma sammen med Anja Edin for gutten Mio. Vis mer

I samme intervju var hun åpen om frykten for at sønnen, i fremtiden, kanskje kommer i situasjoner der han må forsvare at han har to mammaer.

. Det kommer garantert til å være noen som synes det er rart at han ikke har en pappa. Vi har snakket med ham om det. Som mamma lever jeg med hjertet litt utpå kroppen. Jeg vil så gjerne at han skal ha det fint hele tiden, og at han skal leve et godt liv, fortalte hun åpenhjertig til avisen.

- Naturlig med to mammaer

Gro ble som kjent gravid via assistert befruktning i København da Mio skulle komme til verden.

Hun og Anja fikk sønnen ved hjelp av sæddonor ved fertilitetsklinikken StorkKlinik. Prosessen rundt det å bli mødre, har paret fortalt åpent om i boka «Anja + Gro = Mio: Kunsten å bli foreldre» (2014).

Kort tid etter at hun fødte lille Mio, snakket Gro også ut om sønnens foreldresituasjon. Den gang uttalte hun at hun trodde det ville være naturlig for Mio å vokse opp med to mødre.

- Vi får ikke beskyttet han mot å bli ertet eller mobbet. Men vi kan gi ham redskaper og trygghet for hvordan han kan håndtere ulike situasjoner (...) Jeg tror det blir helt naturlig for ham å ha to mammaer, sa hun til Dagbladet Torsdag våren 2012.

LES OGSÅ: Røper historien bak surrogativalget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer