Grisekjørte i pastor-bil!

Carola smilte pent til politiet. Da fikk hun kjøre videre!

ATHENS - MAY 18: Singer Carola of Sweden performs at the dress rehearsal prior to the semi-finals of the 2006 Eurovision Song Contest May 18, 2006 in Athens, Greece. (Photo by Sean Gallup/Getty Images) *** Local Caption *** Carola

* SPECIAL INSTRUCTIONS: Foto: All Over Press
ATHENS - MAY 18: Singer Carola of Sweden performs at the dress rehearsal prior to the semi-finals of the 2006 Eurovision Song Contest May 18, 2006 in Athens, Greece. (Photo by Sean Gallup/Getty Images) *** Local Caption *** Carola * SPECIAL INSTRUCTIONS: Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lilla Søta Frøken Fryken !

Carola var på vei til en konsert i Sunne i Värmland og hadde svært liten tid på grunn av en punktering tidligere på kvelden.

Langs den vakre innsjøen Fryken tro hun ekstra hardt på gasspedalen og passerte 160 km/t.

Da dukket politiet opp...

- Men de var veldig snille. Politiet skjønte at dere ventet på meg, sa Carola på scenen foran 2500 tilskuere, i følge Aftonbladet.

Den som tror hardt nok får som kjent ofte tilgivelse. Og da Carola i tillegg kjørte bilen til en prest så måtte det jo gå bra.

Grunnen til at hun kjørte pastor-bilen var at hun et par timer tidligere hadde punktert sin egen bil i nærheten av Skövde, og ikke klart å skaffe leiebil.

Da var gode råd dyre, og en lokal predikant ble frelseren.

I ettertid sier et vitne at politiet stoppe Carolas bil i en "sikkerhetskontroll" fordi det var mye raggere i området....

Carola er tidligere tatt for råkjøring flere ganger.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer