LEGGER GRIMSTAD DØD: Ari Behn hevder Grimstad nå er død, etter at han ikke ville stille opp til debatt. Foto: SCANPIX
LEGGER GRIMSTAD DØD: Ari Behn hevder Grimstad nå er død, etter at han ikke ville stille opp til debatt. Foto: SCANPIXVis mer

- Grimstad er død

Carl-Erik Grimstad ønsket ikke å møte Ari til P4-debatt.

SEHER.NO: Ari Behn (36) grep mandag mikrofonen i P4, etter at debatten mot tidligere soussjef ved Slottet og dronning-sekretær Carl-Erik Grimstad, de siste dagene har gått for fullt.

- Jeg har blitt teppebombet av Grimstad i åtte år, uten å ta til motmæle. Det har vært personlig kritikk, som på ingen måte har vært verken treffende eller intelligent. Nå måtte jeg si ifra, sa Ari Behn til P4.

For Behn har det ikke vært en enkelt hendelse nylig som har fått han til å reagere.

- Det er summen over lang tids kritikk, og helt personlig. Det er fullt lov å mene mye om meg, men jeg opplever forvirret og lite presis kritikk.

Men Grimstad selv ønsket ikke å møte Ari til debatt. Han uttalte tidligere at han trodde Ari må ha gått fra forstanden.

- Midt i denne krisen som fortjener alle kulturarbeideres udelte fokus, finner kongens svigersønn det for godt å lansere en kommende bok blant annet ved å servere meg en skittpakke i landets største avis, sa Grimstad.

Ari hevder det er flaut av Grimstad å ikke stille opp i radiodebatten.

- Jeg synes det er ironisk at han ikke stiller, nå som jeg endelig tar til ordet. Grimstad er nå død, i og med at han trekker seg ut og ikke ønsker å delta i debatten.

Prinsesse Märtha synes debatten er slitsom.

- Jeg hadde håp om å møte han, og skulle gjerne tatt debatten foran ansiktet hans. Min kone Märtha har vokst opp med å ikke uttale seg, men hun synes det er slitsomt at mannen hennes går i krigen.

Ari hevdet han hadde fått opplyst gjennom sine anonyme kilder at Grimstad tryglet om å få fornyet hans arbeidskontrakt, etter å ha jobbet tre år på Slottet, men at han ikke var i nærheten av dette.

Den norske presseskikkelsen Jarle Aabø stilte til debatten mot Ari, og mente disse påstandene bare var tull.

- Ari fremmer påstander han ikke har belegg for. Det oppleves som direkte urettferdig. Jeg mener Kongen, som Grimstads tidligere arbeidsgiver, bør ytre noe om saken, sa han.

I løpet av mandagen vil Ari Behn ta ordet i andre mediekanaler, som NRK og TV 2.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - En personlig vendetta

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.