<strong>MÅ SVARE FOR SEG:</strong> Erik Alfred Tesaker får flere spørsmål han må svare på fra de andre deltakerne. Det samme får konkurrenten Mia Gundersen. Foto: TV 2
MÅ SVARE FOR SEG: Erik Alfred Tesaker får flere spørsmål han må svare på fra de andre deltakerne. Det samme får konkurrenten Mia Gundersen. Foto: TV 2 Vis mer

«Farmen kjendis»:

Grillet før finalen: - Angrer

Det blir høy temperatur før vinneren av «Farmen kjendis» skal kåres.

Publisert

Det er tradisjon at tidligere utslåtte deltakere vender tilbake til «Farmen kjendis»-gården rett før finalen utspiller seg.

I år er det tv-profil Mia Gundersen (50) eller oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) som stikker av med seieren, men før finalen går av stabelen får de andre deltakerne mulighet til å stille spørsmål til finalistene, på både godt og vondt.

Tidligere denne uka kom det frem at Tesaker hadde holdt hemmelig for blant andre Rødt-politiker Mímir Kristjánsson hvor god han faktisk er i øksekast, noe som ikke falt i særlig god jord.

<strong>UTE:</strong> Mímir Kristjánsson ble slått ut rett før finalen. Han er blant deltakerne som velger å stille finalistene spørsmål. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Mímir Kristjánsson ble slått ut rett før finalen. Han er blant deltakerne som velger å stille finalistene spørsmål. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Dette er blant temaene den 40 år gamle alt mulig-mannen blir konfrontert med, og det er tydelig at da episoden ble spilt inn i fjor, var ikke Tesaker akkurat favorittpersonen til Rødt-politikeren.

I episoden forteller 40-åringen at utspørringa var hard å sitte midt oppi. Overfor Se og Hør forteller Tesaker at han er et følelsesmenneske, og at det var beintøft å stå i «stormen».

- For det første var det jo veldig fint å se alle sammen igjen, det var enorm gjensynsglede og plutselig sitter man foran alle der, sier han, og fortsetter:

- Vi har vært der i seks uker og blitt kjempegodt kjent. Det er ikke til å unngå at man blir glad i hverandre og da er det jo sånn at man sier hva man føler til personer som betyr mye for en.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

- Barnslig

40-åringen trekker flere ganger fram hvor tøft det var, men samtidig synes han det er noe fint ved det å kunne ta opp ting med folk.

- Man må høre etter og ta det til seg, jeg tror ikke noen gjorde det for å være stygge. Når det blir temperatur så betyr det at det er følelser involvert, og det var det nok her også.

- Synes du det var fortjent?

- De var alle saklige. Det ville vært rart om det ikke var noe å prate om etter å ha vært så tett på hverandre i seks uker. Det er et bra prinsipp at man snakker ut og blir ferdig med ting. Vi var alle gode venner etterpå, svarer Tesaker.

Kristjánsson, som blant annet tidligere denne uka kalte 40-åringen for en «slange», synes at han selv og de andre deltakerne var for harde mot finalisten.

- Jeg følte jeg stilte litt kritiske spørsmål, og at vi var harde på slutten, så jeg angrer på det i dag, sier politikeren, og beskriver hele situasjonen som barnslig.

- Noen har løyet om at de ikke kan kaste øks, men så kan de det likevel. Det er barnslig gjort i seg selv, men det å bli pottesur for det er ganske barnslig det også, fortsetter han.

TRYNER: De resterende i «Farmen Kjendis» må gjennom en tøff hinderløype, og for en av deltakerne går det skikkelig galt. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Til å le av

33-åringen påpeker at han trolig var litt bitter for at han selv hadde røket ut like før, og angrer på måten han grillet Tesaker.

- Jeg føler at ting der inne er vanskelig for folk utenfor å forstå, men det blir som en leirskole på ungdomsskolen liksom, ting blir helt sykt viktig for deg. Så skjønner du når du får det på ti meters avstand at «herregud, hva var det der?».

I dag kan Tesaker og Kristjánsson avsløre at de er gode venner, og at de har lagt hendelsen bak seg.

- Nå kan man se tilbake på det og le av hele greia, for man kjenner ikke seg selv igjen nesten, sier 33-åringen avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Jeg har gjort fryktelige feil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer