Justin Bieber:

Grilles etter luksus-skryting

Kendall Jenner og Justin Bieber får begge så hatten passer.

KRITISERES: Justin Bieber og Kendall Jenner er gode venner, og har vært det i en årrekke. Nå kritiseres de begge for å opptre ufølsomt i den store krisen verden nå er inne i. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Justin Bieber og Kendall Jenner er gode venner, og har vært det i en årrekke. Nå kritiseres de begge for å opptre ufølsomt i den store krisen verden nå er inne i. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verden er inne i en krisetid, og det sitter tusenvis av mennesker rundt om som har mistet jobb, som har mistet familie eller som på en eller annen måte er påvirket av den pågående coronapandemien. Mennesker dør i hopetall av sykdommen, og i USA har situasjonen blitt svært prekær de siste ukene. Storbyer er i lockdown, og mange er nå bekymret for hva fremtiden vil bringe.

Det er også kjendisene, men de har sin helt egen måte å lufte disse bekymringene på. Mens enkelte prøver å vitse om pandemien, noe som ofte slår feil, ber andre fansen om å være sterke i den utfordrende perioden. Likevel bærer det muligens ikke så mye troverdighet med seg at noen i en villa, med ansatte og svømmebasseng, forteller at verden igjen skal bli normal.

Supermodell Kendall Jenner (24) og artist Justin Bieber (26) fikk erfare det denne helgen, da de etter å ha hatt en direktesending på Instagram ble bombardert med kritikk. Duoen hudflettes nå for uttalelsene sine.

Skryter

Fox News er blant mediene som omtaler saken. Justin og kona hans Hailey Bieber (23) ble i helgen med i direktesendingen til Jenner, hvor de diskuterte hvor velsignede de er i denne tøffe perioden. De tilbringer alle karantenetiden i hver sine herskapelige villaer, mens mange rundt om i nasjonen bor i knøttsmå bopeler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer