«Modern Family»:

Griller kritikerne etter babynyhet

TV-stjernen ble pappa for første gang.

LYKKE: «Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson og ektemannen, Justin Mikita, har blitt foreldre for første gang. Her er de fotografert samme med Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello. Foto: NTB Scanpix
LYKKE: «Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson og ektemannen, Justin Mikita, har blitt foreldre for første gang. Her er de fotografert samme med Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kunne den amerikanske TV-stjernen Jesse Tyler Ferguson (44) juble. Den gang kunne han nemlig avsløre at han skulle bli pappa for første gang, og at den lille var ventet til sommeren.

Det var sammen med ektemannen, ti år yngre Justin Mikita (34), at stjernen skulle få barn. Paret giftet seg i 2013, men har totalt vært sammen i rundt elleve år. Nå skulle de altså få barn, noe de ikke la skjul på at var en stor vending i livene deres.

Nå er den lange ventetiden offisielt over. På Instagram har Mikita nå lagt ut et bilde av en body med påskriften «Født i Vegas», som signaliserer at den lille har kommet til verden.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Lykkelige

I innlegget skriver de nybakte foreldrene:

«Her er Beckett, bitch! Tusen takk til det fantastiske teamet ved Summerlin-sykehuset. En spesiell takk til Colette. Takk for at dere tok vare på oss. Velkommen til verden, Beckett Mercer. Vi elsker deg mer enn du noen gang kunne drømt om», skriver han på Instagram, og fortsetter:

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

«Takk for alle meldingene og gratulasjonene. Vi er over oss av begeistring».

Lille Beckett kom altså til verden på tirsdag, kunne en representant for paret bekrefte overfor People.

LYKKELIGE: Ekteparet legger ikke skjul på at de gleder seg stort til den kommende perioden som nybakte foreldre. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Ekteparet legger ikke skjul på at de gleder seg stort til den kommende perioden som nybakte foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Den lille gledessprederen Beckett Mercer Ferguson-Mikita kom til verden den 7. juli 2020. De nye foreldrene er lykkelige og gleder seg til den nye reisen som en familie på tre, uttalte talspersonen deres.

Ferguson ble for øvrig akkurat ferdig med å spille inn den siste sesongen av «Modern Family», og har dermed masse tid til å være pappa de kommende årene.

- Teit navn

Han har også vært på Instagram, og har fått med seg fansens tilbakemeldinger. Det er ikke alle som synes at navnet på parets nye barn er spesielt klingende. Da magasinet People delte nyheten om babyen på sin Instagram, kommenterte en bruker at «navnet seriøst var teit»,

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Det fikk Ferguson med seg, og han bestemte seg for å svare trollet i samme ordlyd.

«For fire innlegg siden skrev du på Instagram: 'Om vi alle bare kunne ha stått sammen som en nasjon'. Sender deg masse kjærlighet fra oss og Beckett», svarte han trollet.

Personen hadde nemlig lagt ut et bilde der han ba om at USA skulle bli mer forent politisk. Ferguson kommenterte også dette bildet:

«Husker du da du sa at sønnen min hadde et teit navn? Lol. Det virker som at det sentimentale i deg forsvant fort», svarte han.

Kontoen «Comments by Celebs», som legger ut kjendiskommentarer fra rundt om i sosiale medier, la ut et innlegg om de frekke kommentarene. Det har nå fått over 100 000 likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere som støtter skuespilleren og ektemannen.

Ellevill feiring

Da de avholdt en såkalt babyshower i februar, sparte de ikke på kronene. Paret hadde blant annet leid inn en gruppe med mannlige synkronsvømmere, og hadde trolig brukt store summer på de elleville dekorasjonene.

STAS: På babyshoweren i februar var flere celebre gjester til stede - blant andre Sofia Vergara og Lisa Rinna. Foto: Privat
STAS: På babyshoweren i februar var flere celebre gjester til stede - blant andre Sofia Vergara og Lisa Rinna. Foto: Privat Vis mer

På gjestelisten var kolleger som Sarah Hyland og Sofia Vergara å finne, som samlet dukket opp for å feire den kommende begivenheten med kjendisparet.

«Alternative metoder»

Ferguson, som spiller advokaten Mitchell Pritchett i «Modern Family», og Mikita, som jobber som advokat i virkeligheten, forlovet seg i 2012 under en ferie i Mexico.

Allerede året etter uttalte 44-åringen at de planla en familieforøkelse «innen de neste fire-fem årene».

FØLES RIKTIG: Nå, over seks år etter at Meadow Walker mistet sin berømte pappa, publiserer hun et fram til nå ukjent klipp av Paul Walker. VIDEO: @meadowwalker Instagram / Bilder: NTB Scanpix Vis mer

- Vi gleder oss veldig til å starte en familie. Vi har ikke en klar tidslinje akkurat nå. Når man må ta i bruk alternative metoder, så må det litt mer planlegging til. Når vi starter prosessen, så kan det fremdeles gå tre år. Vi får se hva som skjer, forklarte han, ifølge People.

LES OGSÅ: Bekrefter forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer