DEL DITT GRILLTIPS: Knips et bilde av det du lager neste gang du griller, og du kan bli en heldig vinner av et gavekort på 1000 kroner som kan brukes hos Rimi. Foto: All Over
DEL DITT GRILLTIPS: Knips et bilde av det du lager neste gang du griller, og du kan bli en heldig vinner av et gavekort på 1000 kroner som kan brukes hos Rimi. Foto: All OverVis mer

Grill og vinn!

Sankthansaften er perfekt for grilling. Hvis du knipser et bilde av grillmaten din, kan du vinne gavekort på 1000 kroner fra Rimi!

SEOGHØR.NO: Grillsesongen er i gang – og hele Norge griller. Og vi har alle våre grillhemmeligheter. Små og store triks som kan forvandle god mat til fantastisk god mat. Nå vil vi vite ditt beste grilltips!

Send oss bilde av din beste grillrett! Hver uke vinner de beste tipsene et gavekort på 1000 kroner fra Rimi.

Vi kommer til å kontakte noen av dere, for å få vite litt mer om retten på bildet du sender inn. Og kanskje blir oppskriften din med i sommerens grillbilag?

Svarfrist: 3. august

Konkurransereglene - og bilder bilder som allerede er sendt inn - finner du her.

 

Du kan delta på tre måter:

Enten ved å legge ut bildet på instagram, og merke det med #HeleNorgeGriller. Husk at du må ha åpen profil for at vi skal se bildet ditt, eller følge @helenorgegriller.

Du kan også sende oss bildet på MMS. Skriv GRILLER og ditt navn, og gjerne en tekst om hva du griller. Send til 2255 (pris kr 1,-)

Eller så kan du sende oss bildet ditt på e-post!

PØLSEGODT: Kanskje du har en helt spesiell blanding på pølsa du har grillet? Send inn tipset til oss!
PØLSEGODT: Kanskje du har en helt spesiell blanding på pølsa du har grillet? Send inn tipset til oss! Vis mer

Lykke til - og god grillsommer!