AVSLØRT: Skuespiller Rebecca Gayheart har den siste tiden  blitt fotografert med ulike typer «magekamuflasje» - vide topper, lange skjerf og store handleposer. Det har satt fart i graviditetsryktene, og nå bekrefter hun og Eric Dane at de venter barn. Foto: All Over Press
AVSLØRT: Skuespiller Rebecca Gayheart har den siste tiden blitt fotografert med ulike typer «magekamuflasje» - vide topper, lange skjerf og store handleposer. Det har satt fart i graviditetsryktene, og nå bekrefter hun og Eric Dane at de venter barn. Foto: All Over Press Vis mer

Grey’s-stjernen blir pappa igjen!

Eric Dane venter nå sitt andre barn med kona Rebecca Gayheart.

Publisert
SEHER.NO: Endelig kan den 38-årige «Grey's anatomy»-skuespilleren Eric Dane bekrefte nyheten om at den 16 måneder gamle datteren Billie Beatrice senere i år får en liten lekekamerat.

- De ville tilføye et barn til i familien, og nå får de det! De har det virkelig godt, sier en kilde til magasinet Life & Style.

De siste ukene har det blitt spekulert i om Eric og kona Rebecca Gayheart (39), kjent fra TV-serier som «Nip/Tuck» og «Beverly Hills, 90210», venter et nytt familiemedlem. En talsmann for paret kan nå bekrefte påstandene, men avslører ikke når terminen er.

Eric, som giftet seg med Rebecca i 2004, har nylig sagt at han finner sin kone enda mer tiltrekkende etter at hun fødte datteren Billie, og sier han elsker henne mer og mer for hver dag som går.

- Jeg vet ikke om det finnes noen større forandring et menneske kan gjennomgå, enn en kvinne som blir mor. Det finnes ingen mer dramatisk forandring, har han uttalt.

Grey’s-stjernen snakket også om hvor mye han setter pris på Billie:

- Å se sitt barn le når du setter henne i husken, eller når du sklir ned sklien med henne, det bare… Hun eier meg, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette skal Beckhams datter hete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer