<strong>BLIR MAMMA:</strong> «Grey's anatomy»-stjernen Sarah Drew venter sitt første barn sammen med ektemannen Peter Lanfer. Foto: All Over Press
BLIR MAMMA: «Grey's anatomy»-stjernen Sarah Drew venter sitt første barn sammen med ektemannen Peter Lanfer. Foto: All Over Press Vis mer

Grey's-stjerne bekrefter graviditeten

Sarah Drew venter sitt første barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne måneden kom nyheten om at skuespilleren Eric Dane (38) skal bli pappa igjen. Dane er imidlertid ikke den eneste fra «Grey's anatomy» som er i ferd med å utvide sin familie.

Mindre enn én måned etter at det ble kjent at 38-åringen venter barn igjen med kona Rebecca Gayheart, er det nå klart at Danes medskuespiller Sarah Drew (30), som spiller rollen som Dr. April Kepner i TV-serien, også er gravid.

Til nettstedet People bekrefter skuespillerens talsperson at «Grey's»-stjernen er gravid. Terminen er i januar, forteller talspersonen.

Dette blir Sarah Drew og ektemannen Peter Lanfers første barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Grey's-stjernen blir pappa igjen!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer