Kelly McCreary:

«Grey's Anatomy»-stjernen venter barn

- Når det å være forsinket kommer til riktig tid, skriver skuespilleren (39).

GRAVID: Skuespiller Kelly McCreary (ytterst t.v.) røper gladmelding til fansen. Her med flere «Grey's Anatomy»-kolleger. Foto: Skjermdump fra Instagram
GRAVID: Skuespiller Kelly McCreary (ytterst t.v.) røper gladmelding til fansen. Her med flere «Grey's Anatomy»-kolleger. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Kelly McCreary (39) er kanskje alle mest kjent for sin rolle i det svært populære sykehusdrama-serien «Grey's Anatomy», der hun spiller Dr. Maggie Pierce.

På privaten er hun sammen med regissøren Pete Chatmon som hun møtte under innspillingen av den tidligere nevnte sukesseserien, og paret giftet seg i 2019.

Nå kan skuespilleren røpe at paret snart blir foreldre for første gang. Gladnyheten delte hun selv via sin Instagram-profil.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

- GRAVID!

På Instagram avslører 39-åringen at hun har blitt gravid, og på bildet ser man en glad blivende mor som stolt viser frem den positive graviditetstesten. Der står det nemlig «gravid».

Under bildet innleder hun teksten med: «Når det å være forsinket kommer til riktig tid... Overraskelse! VI SKAL FÅ BARN!», og fortsetter:

«Pete og jeg er overbegeistret for at familien vokser, og for å kunne dele nyheten med dere alle. La meg fortelle dere at det ikke finnes en bedre måte å finne ut enn at ordet står stavet ut foran deg, krystallklart, etterlater ingen mystikk: GRAVID!»

Den blivende moren velger å holde kjønnet på babyen for seg selv, og røper heller ikke hva den lille skal bli navngitt.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Min favorittperson

De fremtidige foreldrene giftet seg i mai 2019 etter å ha møttes for første gang i 2017, og i anledning deres andre bryllupsdag delte hun et hyggelig Instagram-innlegg for å feire jubileet.

«To år ferdig, for alltid igjen», innledet hun innlegget, før hun fortsatte:

«Gratulerer med bryllupsdagen, min baby, min elskede, min favorittperson, den beste avgjørelsen jeg noensinne har gjort i hele mitt liv.»

- Endelig!

McCreary er imidlertid ikke alene om å oppleve babylykken. For ett år siden kunne nemlig «Grey's Anatomy»-kollegaen Camilla Luddington (37) dele nyheten om at hun hadde blitt mor for andre gang.

37-åringen spiller rollen som Josephine «Jo» Wilson i dramaserien.

I august 2020 delte nemlig stjernen et Instagram-bilde fra sykehussengen. Her viste det seg at hun hadde fått sitt andre barn sammen med mannen Matthew Alan. Her kunne hun også røpe både navn og kjønn på deres nyfødte baby.

Under bildet skrev Luddington:

«Etter det som har føltes som et ett år langt trimester... så skjedde det endelig!! Matt og jeg er såååå glade for å kunngjøre fødselen av vår kjære sønn Lucas - også kjent som vår lille løve», skrev TV-stjernen den gang, og la til en «shoutout» til alle som er født i stjernetegnet løven.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

LES OGSÅ: Fansen i sorg etter dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer