Grey's Anatomy-stjernen giftet seg

T.R. Knight sa ja til kjæresten Patrick fredag kveld.

GIFT: T. R. Knitght og kjæresten Patrick er nå rette ektemenn. Foto: Stella Pictures
GIFT: T. R. Knitght og kjæresten Patrick er nå rette ektemenn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Theodore Raymond «T.R.» Knight (40) og kjæresten Patrick giftet seg i en intim seremoni med nære venner og familie fredag forrige uke, skriver UsMagazine.

Knight er mest kjent for rollen som turnuslegen George O'Malley i den populære TV-serien Grey's Anatomy, og hans gode kollega Katherine Heigl var ifølge nettstedet til stede i bryllupet.

Patrick og T.R. har vært et par siden 2010.

- Det var et lite og rolig bryllup, forteller en kilde til nettstedet.

POPULÆR SERIE: T.R. Knight er kjent fra TV-serien Grey's Anatomy hvor han spilte turnuslegen George O'Malley. Foto: Stella Pictures
POPULÆR SERIE: T.R. Knight er kjent fra TV-serien Grey's Anatomy hvor han spilte turnuslegen George O'Malley. Foto: Stella Pictures Vis mer

T.R. Knight spiller for tiden rollen Mercutio i Shakespeare-stykket Romeo and Juliet, side om side med Elizabeth Olsen og William Hurt.

- De fikk dessverre ikke vært til stede i bryllupet, men gratulerer ham masse med den store begivenheten, forteller kilden videre.

Den populære skuespilleren fortalte åpenhjertig at han var homofil i 2006.

LES OGSÅ: Bryllupsdrømmen brast for komikeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer