Grey's Anatomy-stjernen ble mamma

... og det lille nurket skal hete Micah Emmanuel Lanfer.

HOT: Sarah Drew har spilt i utallige serier, men er nok mest kjent som «Dr. April Kepner» i den populære TV-serien Grey's Anatomy. Foto: Stella Pictures
HOT: Sarah Drew har spilt i utallige serier, men er nok mest kjent som «Dr. April Kepner» i den populære TV-serien Grey's Anatomy. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Drew (31) ble onsdag denne uken mamma for første gang. Hun og ektemannen Peter Lanfer har gitt sønnen det klingende navnet Micah Emmanuel Lanfer.

Drew er mest kjent som «Dr. April Kepner» i den populære TV-serien Grey's Anatomy, men har også vært innom serier som Mad Men, Glee og Cold Case.

Skuespillerinnen har tidligere avslørt at hun ikke ønsker å vite navnet på babyen før fødselen, på grunn av hennes «control freak»-tendenser.

- Jeg er på vei inn i et nytt kapittel i livet mitt, hvor jeg har null kontroll over tingenes tilstand. Så jeg tenkte det var lettere for meg å håndere det som kommer, ved å ikke tillate meg selv å vite babyens kjønn på forhånd. Det er god trening for meg!, har den søte 31-åringen sagt til People.

Den nyfødte veide 3,3 kilo og var 48 cm lang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tok et godt tak rundt konas smekre rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer