«Grey’s Anatomy»-legene uten genser

«Grey’s Anatomy» er over for denne gang. Bli med Seoghør.nos avstemning for å finne ut hvem som er seriens kjekkeste lege uten genser!

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken ble de to siste episodene av «Grey’s Anatomy» sendt. Heldigvis får seriens mange fans, er det blitt bekreftet at det skal lages en 11. sesong.

I mellomtiden tar skuespillerne seg en velfortjent sommerferie fra korridorene på Seattle Grace Hospital.

Det kan love godt for heldige strandgjester som får et glimt av disse muskuløse TV-legene!

De barske skuespillerne beundres av kvinner over hele verden, men når de har fri er det koner og barn som får all oppmerksomheten. Patrick Dempsey (48) ser fram til sol, sommer og bading i familiens hjem i Malibu, California.

– Jeg reiser så mye på jobben, at når jeg har fri vil jeg være hjemme med kona og barna. Det er min drømmeferie, sier trebarnsfaren til magasinet Esquire.

Se ikke bort fra at TV-legen likevel tar en svipptur til Fotball-VM i Brasil, som starter denne uken. Uvanlig nok for en amerikaner er han nemlig fotballfrelst.

– Jeg elsker fotball, og jeg elsker VM! Vi spiller fotball hjemme på plenen hele tiden og jeg synes det er en fantastisk idrett, forteller Patrick, som har datteren Tallulah (12) og tvillinggutta Sullivan og Darby (5) med kona Jillian (47).

LES OGSÅ: Dempsey i dyp sorg

 

Hvem er mest sexy? (Avsluttet)