Grevinne for en helg

Nå kan du bli grevinne for en helg #2013 i romantiske omgivelser og med gastronomiske slottsmiddager.

ROMANTISK: Slottsterrassen på Häckeberga er en oase. Nyt champagnen - og den vakre utsikten.  Foto: Erling Skaget/Se og Hør
ROMANTISK: Slottsterrassen på Häckeberga er en oase. Nyt champagnen - og den vakre utsikten. Foto: Erling Skaget/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ren nytelse!

På Häckeberga slott trengs hverken spa eller annet fiksfakseri for å gjøre ferieturen uforglemmelig. Det er rekreasjon og avslapning i seg selv bare å være her.

Slottet ligger i naturskjønne omgivelser i Skåne i Sør-Sverige, og er oppført på en av syv holmer i idylliske Häckebergasjön. Så stille, så uberørt, så vakkert. Ti nydelige gjesterom i slottet, 14 i den gamle stallen. Klart det er fantastisk å være grevinne – eller for den saks skyld greve – her.

Fra slottsterrassen på sagnomsuste Häckeberga nyter vi omgivelsene over et glass champagne, mens sportsfiskerne venter på at 10-kilosgjedda skal bite. Slottets gastronomiske restaurant byr på store opplevelser – to retter til lunsj, fire til middag. Det er luksus og knall godt.

Men Häckeberga er så mye mer. Ta kjæresten med på en romantisk skogstur i det praktfulle naturreservatet rundt slottet, en runde på en av de mange golfbanene i nærheten, jakttur i slottsskogen eller rett og slett bare på fisketur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer