Grevinne Alexandra:

Grevinne Alexandra gjorde som Siv Jensen

Møtte opp på fest i indianerkostyme.

INDIANER: Siv Jensen har fått massiv kritikk for å kle seg ut som en indianer. Danske grevinne Alexandra har nylig også valgt samme kostyme. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix
INDIANER: Siv Jensen har fått massiv kritikk for å kle seg ut som en indianer. Danske grevinne Alexandra har nylig også valgt samme kostyme. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste dagene har det stormet rundt finansminister Siv Jensen (FrP) etter at hun delte et bilde av seg selv på sosiale medier, ikledd indianerkostyme.

Hun er imidlertid ikke den eneste som har valgt å kle seg ut som indianer den siste tiden.

Den danske grevinne Alexandra (53), som var gift med prins Joachim av Danmark (48) fra 1995 til 2005, kledde seg nemlig ut som indianerprinsessen Pocahontas tidligere denne måneden under en Wild West-inspirert fest, og flere bilder av 53-åringen har blitt delt på Instagram, ifølge svenske Dam.

- Cowgirls and Pocahontas, skriver en bruker, mens en annen skriver:

- Den villeste vest-festen i byen.

Får kritikk

Det var fredag i forrige uke at Siv Jensen la ut bildet av seg selv, som har skapt en rekke overskrifter de siste dagene. Bildet ble tatt i forbindelse med Finansdepartementets høstfest, og har gjennom helga høstet kritikk fra flere ulike hold.

Tidligere «Skam»-stjerne og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (21) var en av dem som rettet et kritisk blikk mot Jensen.

I et innlegg på sin egen Instagram-konto, la hun nemlig ut en skjermdump av finansministeren i kostyme, og skrev:

«Menneskers kultur er ikke et kostyme».

Saken fortsetter nedenfor.

- Dobbeltmoralsk

Stian Lothe (23), sønn av TV -profil Leif Einar «Lothepus» Lothe, tok til Instagram på søndag kveld hvor han kommenterte tilbake mot «Skam»-stjernen.

Overfor Se og Hør forklarte Stian manddag hva han mente med meldingene sine, og sa hvorfor han synes det ble «dobbeltmoralsk» av Falch å kritisere Jensen.

- Hun ble tatt for en ikke så politisk korrekt vits om homofile for et par uker siden. Personlig synes jeg vitsen var ganske morsom. Men hvis hun ikke klarer å være politisk korrekt selv, blir det dobbeltmoralsk å henge ut andre for ikke å være det. Spesielt med det enorme publikummet hun har og den makten som medfølger, sa han til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

Skilt to ganger

Grevinne Alexandra var gift med danske prinse Joachim i ti år før de skilte lag. Hva som var årsaken til sjokkbruddet er fremdeles en godt bevart hemmelighet.

Det har versert utroskapsrykter om både Alexandra og ikke minst prins Joachim, som var fast gjest på en rekke danske vertshus i slutten av ekteskapet. Her koste han seg med «danske piger», vin og sang.

Men verken Joachim, Alexandra eller det danske kongehuset har kommentert påstandene – ei heller gjort noe for å stoppe de vonde ryktene.

Alexandra giftet seg på ny med den unge filmfotografen Martin Jørgensen (39) i 2007, men åtte år senere ble han regelrett kastet på dør. I en pressemelding opplyste Alexandra at hun og Martin ikke lenger delte de samme verdiene.

TIDLIGERE PRINSESSE: I 1995 giftet Alexandra seg med prins Joachim, men i 2005 gikk forholdet i oppløsning. Foto: NTB Scanpix
TIDLIGERE PRINSESSE: I 1995 giftet Alexandra seg med prins Joachim, men i 2005 gikk forholdet i oppløsning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Plastisk kirurgi

Etter skilsmissen fra Martin Jørgensen var grevinnens ansikt glissent, glansløst og dratt.

Nå har imidlertid Alexandra fått livsgnisten tilbake.

Ikke bare har hun solgt huset, hun skal også ha pusset opp ansiktsfasaden hos en plastisk kirurg - og resultatet taler for seg selv.

Ifølge den danske skjønnhetseksperten Kim Novaa har den første kona til prins Joachim fått kyndig hjelp av både skalpell og sprøyter.

Ifølge dansk Se og Hør har Alexandra blitt operert i øyepartiet. Kinnene er markant rundere, og sammenligner man bilder fra før Alexandra giftet seg med prins Joachim, ser man også at leppene er blitt betydelig større.

LES OGSÅ: Isfront mellom Madde og eks-kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer