Gretne naboer la demper på drømmebryllupet

Ting gikk ikke helt som planlagt da Kim Kardashian og Kris Humphries giftet seg.

TIDLIG TIL SENGS: Naboene i området rundt Montecito, California, orket ikke høre på støyet fra hundrevis av bryllupsgjester, og sørget for en tidlig avslutning på den celebre bryllupsfesten.  Foto: All Over Press
TIDLIG TIL SENGS: Naboene i området rundt Montecito, California, orket ikke høre på støyet fra hundrevis av bryllupsgjester, og sørget for en tidlig avslutning på den celebre bryllupsfesten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det storslåtte drømmebryllupet mellom TV-personlighet Kim Kardashian (30) og basketballstjernen Kris Humphries (26) som ble holdt lørdag i forrige uke gikk ikke helt etter planen, skal vi tro hva kilder har avslørt til nettstedet US Magazine:


- De ble nødt til å skru av musikken tidlig, da naboer begynte å klage på for mye bråk, sier kilden.

DJ Cassidy snurret plater for de rundt 500 gjestene som hadde funnet veien til bryllupet, deriblant Eva Longoria, Mario Lopez, Ryan Seacrest, Avril Lavigne og søstrene Venus og Serena Williams.

Selv om lillesøster Khloe Kardashian (26) gjorde alt hun kunne for å få festen til å vare ut i de sene nattestimer, var det dessverre ingen ting å få gjort da politiet banket på døren - selv ikke en telefon til borgemesteren av Montecito.


-Hun prøvde å overtale sikkerhetsvaktene, og tok til og med kontakt med borgermesteren som er en familievenn. Alle i nabolaget visste om arrangementet, så de burde bare latt dem hatt det gøy!, sier kilden til US Magazine.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette tidenes dårligste sjekketriks? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer