AKTIVE PENSJONISTER: Grete Roede og Per Bjerve lever et aktivt sosialt liv i Provence. Men Grete har bestemt seg for å selge sitt hus for å finne seg noe mer lettstelt i samme område. Foto: MORTEN EIK/SE OG HØR
AKTIVE PENSJONISTER: Grete Roede og Per Bjerve lever et aktivt sosialt liv i Provence. Men Grete har bestemt seg for å selge sitt hus for å finne seg noe mer lettstelt i samme område. Foto: MORTEN EIK/SE OG HØRVis mer

Grete Roede selger huset i Frankrike

Slankedronningen Grete Roede elsker pensjonistlivet ved Middelhavet. Så det er med tungt hjerte hun selger feriehjemmet i Provence. Prisantydningen er 9 millioner.

SEOGHØR.NO:  Grete Roede (77) tapte sitt hjerte til den vakre franske småbyen Juan-les-Pins ved Rivieraen. Derfor er det med vemod hun nå har lagt ut sin flotte feriebolig i Golfe Juan for salg. Her har hun og familien har samlet gode minner gjennom mange år.

– Pappa tok meg med hit etter at jeg var ferdig med artium. Her kjøpte jeg min første bikini, minnes Grete, som ikke kan tenke seg noen bedre start på dagen enn en svømmetur i eget basseng.

Ifølge Se og Hør Extra -  ligger huset "La Ribambelle" ligger på et høydedrag mellom Cannes og Nice, med en fantastisk utsikt over det asurblå Middelhavet. I nabolaget er det vakre sandstrender og et hyggelig bymiljø.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Grete Roede. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Grete Roede. Foto: Se og Hør Vis mer

Les mer om Grete Roedes flytteplaner i nyeste nummer av Se og Hør Extra.
 

Den endelige beslutningen om å selge huset ble tatt for noen uker siden.

– Jeg har tenkt på det lenge. Det er hele tiden bekymringer vedlikehold og reparasjoner. Derfor erkjente jeg at arbeidet med å holde hus og eiendom i orden snart ville bli mer enn jeg makter, forklarer Grete, som drømmer om å kjøpe eller leie noe i mere lettstelt i samme område.

For selv om hun selger det store huset, har hun ingen planer om å si farvel til det gode liv i Frankrike.

 

 

LES OGSÅ: Grete Roede om det gode liv i Frankrike