HIPP HURRA: Grete Roede ble feiret av de ansatte i Grete Roede A/S.
HIPP HURRA: Grete Roede ble feiret av de ansatte i Grete Roede A/S.Vis mer

Grete Roede feiret i tre dager

Grete Roede er 75 år, og feiret tre begivenheten i tre dager. Først med middag hjemme, så kom familien på besøk med kaffe og kringler, før hun var hedersgjest da Grete Roede A/S feiret sin 40 års-dag.

SEOGHØR.NO: 2014 er på alle måter Grete Roedes store jubileumsår. I tillegg til å fylle 75 pr, er det også 40 år siden hun startet opp sitt første slankekurs. 

I FAMILIEN: Grete Roede A/S er i dag en del av Aller-konsernet. Her gratuleres Grete av konsernsjef Roger Hansen og Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad.
I FAMILIEN: Grete Roede A/S er i dag en del av Aller-konsernet. Her gratuleres Grete av konsernsjef Roger Hansen og Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad. Vis mer

Og begge begivenheter ble feiret. 

- Det føles fantastisk å være 75 år. Jeg kan ikke ha det bedre tror jeg.  Får håpe det varer. Nå handler det om å nyte øyeblikkene, sier Grete.

I helgen serverte hun middag for barn, barnebarn og gode venner i sin nye leilighet på Høvik i Bærum.

- Jeg feirer at jeg er frisk, og for at jeg føler en takknemlighet for at jeg har det så bra, sier Grete til Se og Hør.

Kaffe og kringle

Søndag morgen ble hun vekket av familien som serverte kaffe, kringle og bursdagssang.

Og på selve dagen, 21. februar ble hun feiret av sine ansatte i Grete Roede A/S, som hadde dekket til fest i firmaets lokaler i Asker.

MOR OG DATTER: Jeanette overrakte sitt mor Grete Roede et kunstverk laget av Carl Fredrik Schultz.
MOR OG DATTER: Jeanette overrakte sitt mor Grete Roede et kunstverk laget av Carl Fredrik Schultz. Vis mer

- Det er et stort privilegium å få jobbe videre med noe mamma har skapt. Jo mer jeg jobber med dette, jo mer skjønner jeg hvor mye du har stått på, sa datteren Jeanette Roede (41).

Hun overrakte jubilanten et bilde, laget av storebror og kunstner Carl Fredrik Schultz (53). Og den velsmakende lunsjmenyen var selvsagt inspirert av noen av de mange kokebøkene firmaet har utgitt i årenes løp. 

Videoen fra feiringen av Grethe Roede ser du her: