Grete møter Lance

Da Grete Waitz var som sykest, fant hun trøst hos sykkelhelten Lance Armstrong. I dag kan seher.no avsløre at superduoen møtes for første gang!

INSPIRASJON: Grete Waitz har inspirert mange, men selv ble hun inspirert av Lance Armstrong. Nå møtes de. Foto: Se og Hør
INSPIRASJON: Grete Waitz har inspirert mange, men selv ble hun inspirert av Lance Armstrong. Nå møtes de. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Toppmøte!

SEHER:NO:

I dag blir det stjernetreff mellom Grete Waitz og Lance Armstrong i New York. Begge har kjempet for livet mot kreft.

- Det er lagt opp til at Grete møter Lance Armstrong i formiddag, og dette gleder vi oss til, sier Jack Waitz.

Forrige fredag kunne Se og Hør bringe den gripende historien om hvordan Grete Waitz (53) for ett år siden lå slått ut etter å ha begynt med cellegift for første gang.

For å få tiden til å gå, leste hun biografien til sykkelmesteren Lance Armstrong (35). Det var midt i kapittelet om hvordan han håndterte sin kreftsykdom at Grete lukket øynene, la boka på gulvet og kjempet seg opp.

- Jeg hadde ligget på sofen i fire uker, og sa høyt: Dette er ikke meg! Jeg må gjøre noe, uansett hvor deprimert og sliten jeg følte meg. Så jeg tasset ned i kjelleren og plasserte beina på tredemøllen for første gang på lenge, fortalte Grete i intervjuet med Se og Hør.

Og i formiddag - amerikansk tid - møtes altså heltene i New York.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer