Greske nyheter

Er du blant dem som planlegger sommerferien tidlig, er Star Tours nye sommerkatalog midt i blinken.

BLIKKFANG: Myrtos Beach på Kefalonia er Hellas' mest populære og mest fotograferte strand. Neste sommer arrangerer Star Tour charterturer hit. Foto: Erik Valebrokk
BLIKKFANG: Myrtos Beach på Kefalonia er Hellas' mest populære og mest fotograferte strand. Neste sommer arrangerer Star Tour charterturer hit. Foto: Erik Valebrokk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenger til neste sommer enn at Star Tour har lansert sommerkatalogen for 2007, som med litt godvilje kan kalles reiselivets svar på IKEA-katalogen. Og det virker helt naturlig for reiseoperatøren å presentere sine sommerdestinasjoner for året som kommer en regntung og dyster oktoberdag. På den annen side - hvorfor ikke? Hvem trenger ikke noen solfylte glimt av varme reisemål en slik dag?


Kjendisøy
Den store nyheten neste sommer er den deilige greske øya Kefalonia. Øya ligger langt nord, i det joniske hav, og er naboøy til mer kjente Korfu. Det er den største av de joniske øyene, og det var her storfilmen "Kaptein Corellis mandolin" med Nicolas Cage og Penelope Cruz ble innspilt. Som man ser i filmen ble øya rammet av et ødeleggende jordskjelv i 1953, og derfor er praktisk talt all bebyggelse på øya av nyere dato.


Turene hit starter 16. mai, for øvrig et godt tidspunkt å reise på. Mildt klima, færre turister enn midt på sommeren og full blomstring er ikke så verst. Nytt for sesongen er også den knøttlille øya Tílos som ligger mellom Rhodos og Kos, men turene hit eller til naboøya Symi er del av en toukerspakke der den første uken er på et valgfritt Rhodos-hotell.

Lavere priser
For øvrig er Star Tour-katalogen spekket med fristende ferieperler i alle prisklasser. Apropos priser, er de senket på totalt 50 000 reiser, som tilsvarer hver sjette tur. Salget for neste sommer er godt i gang allerede, og til nå er 15 000 reiser solgt. Så langt er salgsøkningen størst for Kypros, Bulgaria og Mallorca.


Andre nyheter er forskjellige bilrundreiser, cruise, showskole for barn på Blue Village-anlegg og mye annet.


Plukk opp katalogen hos et reisebyrå eller se mer på www.startour.no. Og forresten, god "sommer"!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer