Grepet Gibson

Sprekkeferdig av stolthet ...

HELSPENN: Mel ville at alt skulle gå riktig for seg. Her sender han brudeparet av gårde i limousinen. Foto: Stella Pictures
HELSPENN: Mel ville at alt skulle gå riktig for seg. Her sender han brudeparet av gårde i limousinen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det var en stolt Mel Gibson (50) som fulgte datteren Hannah (26) ned kirkegulvet i helgen.


Etter å ha blitt dømt for fyllekjøring, og for å ha kommet med kraftige anti-semittiske bemerkninger i juli, gikk han under jorden.


Men lørdag kunne skuespilleren endelig smile igjen!


Hannah har funnet tonen med den berømte bluesgitaristen Kenny Wayne Shepherd (29), som har vært nominert til Grammy-prisen flere ganger, og det sies at Mel og Kenny har blitt svært gode venner - og at de to ofte spiler biljard sammen.


Den romantiske seremonien fant sted i gigantiske The Holy Family Catholic Church i California, en katolsk kirke Mel har både finansiert og bygget.

Katolikk med kolikk! Mel Gibson raser!


Seremonien ble fremført utelukkende på latin, og det hele var nesten helt skjult for resten av omverdenen. Under et gigantisk partytelt, kunne Mel og resten av de mangfoldige gjestene kose seg usjenert.

Etter seremonien, ble det lykkelige paret sendt av gårde i en sort limousin, mens Mel vinket farvel og tørket bort en tåre i øyenkroken ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer