PIPPI: Tami Erin spilte det svenske barneikonet Pippi Langstrømpe i filmen  i «The New Adventures of Pippi Longstocking» i 1988. Da var hun 14 år.  Foto: All Over Press
PIPPI: Tami Erin spilte det svenske barneikonet Pippi Langstrømpe i filmen i «The New Adventures of Pippi Longstocking» i 1988. Da var hun 14 år. Foto: All Over PressVis mer

- Greit, så var det jeg som slapp sextapen

Pippi Langstrømpe-stjernen Tami Erin skyldte på ekskjæresten.

SEOGHØR.NO: I slutten av forrige måned ble det hevdet, via TMZ, at en video som viste skuespiller Tami Erin (39) i «diverse ulike seksuelle situasjoner - som også involverer en uidentifisert penis» var blitt lekket i USA.

39-åringen gikk ut og la skylden på en bitter eks som ønsket å sverte henne, men nå viser det seg at det er Tami Erin selv som har sluppet den videoen, skriver TMZ. Ifølge dem har hun nemlig sagt: «Greit, så var det jeg som slapp sextapen».

Nettsiden skriver videre at hun nå ønsker å få betalt for filmen, og venter på ulike tilbud fra diverse pornoprodusenter.

- Eksen min prøver å få den ut må markedet med eller uten meg, men nå slår jeg ham på målstreken.

Tami ble kjent da hun som 14-åring spilte Pippi Langstrømpe i «The New Adventures of Pippi Longstocking» i 1988.

I april i år ble hun arrestert av politiet etter at hun havnet i slagsmål med en kompis, som visstnok hadde filmet henne i det skjulte.

- Jeg fant ut at han hadde filmet meg i private omgivelser uten at jeg visste om det. Jeg forsvarte bare meg selv, sa hun til TMZ den gang.

LES OGSÅ: Sletter Twitter-profilen etter nakentabbe