I KRIG: Ifølge The Sun har MTV Europe Music Awards blitt til en kamp mellom Katy Perry, Shakira og Beyonce. Alle vil nemlig være kveldens mest sexy!
I KRIG: Ifølge The Sun har MTV Europe Music Awards blitt til en kamp mellom Katy Perry, Shakira og Beyonce. Alle vil nemlig være kveldens mest sexy!Vis mer

- Greit om puppen detter ut

Katy Perry vil vise seg som Gud har skapt henne...

SEHER.NO: Popprinsessen Katy Perry (24), vil ikke holde noe tilbake under MTV Europe Music Awards torsdag kveld.

Den alltid kontroversielle MTV, har fått sangerinnen i løsluppent humør.

- MTV har bedt meg om å være vert, og jeg er ikke redd for noe. Jeg er likeglad om jeg faller, eller om en pupp detter ut, forteller Perry til The Sun, med henvisning til en episode ved forrige års MTV-Fest, hvor hun blottet et av brystene sine under fremføringen av "I Kissed A Girl".

Katy Perry - som fortiden er sammen med komikeren Russel Brand - er vert for EMAs for andre året på rad, og avslører at stemningen på scenen vil være sexy.

- Det vil være mye kostymer, og mindre klær. Jeg kommer til å gå i blonder, fjær og hatter. Noen av antrekkene er så små, at jeg nesten blotter meg, men bare nesten. Jeg fremhever det Gud ga meg, og som min mor i sin tid skapte. I fjor var det fruktig og gøy. I år har frukten blitt sur. Nå er det sex og mystikk som teller.

Torsdagens MTV European Music Awards ivil inneholde store navn som Joss Stone og MTV VJ Joko, Tokio Hotel, Green Day, Leona Lewis, Shakira, Foo Fighters, Jay-Z og U2.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Hva er det du holder på med?