- Greit med festdrakt fra Coop

Kulturminister Anniken Huitfeldt synes ikke tradisjonene må ivaretas for enhver pris.

PYNTET I BUNAD: Anniken Huitfeldt har selv en 90 år gammel arvebunad, men synes det er helt greit at mange kjøper festdrakt istedet.  Foto: Stella Pictures
PYNTET I BUNAD: Anniken Huitfeldt har selv en 90 år gammel arvebunad, men synes det er helt greit at mange kjøper festdrakt istedet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange nordmenn holder på bunadstradisjonen og synes ikke noe om de mye rimeligere festdraktene, men kulturminister Anniken Huitfeldt har ikke noe i mot det billige alternativet.

- Festdrakt fra Coop gjør at flere får muligheten til å bruke bunad, sier Huitfeldt til VG.

Selv eier familien hennes en 90 år gammel bunad som datteren skulle gå med 17. mai, men den var varm og klødde og i stedet fikk datteren en mer behagelig festdrakt.

- Jeg er opptatt av å ta vare på de tradisjonene vi har, men ikke ale har en mormor som kan sy. Jeg kommer heller ikke til å bli en slik mormor selv.

Send inn bilde av deg selv i bunad eller festdrakt til Se og Hørs konkurranse «- Jeg fikk seks av Jan Thomas».


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Festet i 100 år gammel dress  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer