SAVNER EKSEN: Leonardo DiCaprio og Gisele Bündchen var sammen i mange år, og nå han savner han henne. Foto: VG-GLOBE PHOTOS INC.
SAVNER EKSEN: Leonardo DiCaprio og Gisele Bündchen var sammen i mange år, og nå han savner han henne. Foto: VG-GLOBE PHOTOS INC. Vis mer

- Greier ikke glemme Gisele

Leonardo DiCaprio har kjæreste, men ringer eksen i fylla...

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): Leonardo DiCaprio (33) har en forkjærlighet for utenlandske supermodeller.

I flere år var han sammen med den smellvakre brasilianske modellen Gisele Bündchen (27), og da hun dumpet ham gikk han rett i armene på nok en modell - israelske Bar Rafaeli (22).

Selv om forholdet mellom Leonardo og Rafaeli virker seriøst og babyrykter har svirret rundt paret, klarer han likevel ikke å glemme ekskjæresten helt, skriver Star.

- Det er som om han bare trenger å høre stemmen hennes. Jeg tror han aldri hadde drømt om at hun skulle forlate ham, sier en kilde til bladet.

Men hans sene telefonoppringninger bringer ikke Gisele tilbake til ham. 27-åringen har nemlig vært sammen med New Englands Patriots quarterback, Tom Brady (30), siden desember 2006.

- Giesele er vilt forelsket i Tom Brady, sier kilden.

Mon tro hva Rafaeli synes om saken..?

LES OGSÅ: - Jeg ble ofte slått

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer