FEST: Whitney Houston var lenge gift med sagnomsuste Bobby Brown. Det førte til at hele karrieren hennes ble lagt i grus. Foto: All Over Press
FEST: Whitney Houston var lenge gift med sagnomsuste Bobby Brown. Det førte til at hele karrieren hennes ble lagt i grus. Foto: All Over PressVis mer

Greatest sale of all

- Hun gjør det ikke frivillig, men fordi hun er pålagt av retten.

Ribbet til skinnet!


SE VIDEO: Mer om dette og andre showbiz-nyheter i "Hollywood i natt"!


SEHER.NO: Whitney Houston auksjonerer bort undertøyet sitt så vel som en rekke andre plagg for å skaffe seg sårt trengte inntekter.

- Hun gjør det ikke frivillig, men fordi hun er pålagt av retten, ifølge auksjonshusets hjemmeside.

Dermed kan du prøve om du passer inn i den nå fallerte superstjernens 13 ulike korsetter fra Dolce & Gabbana med dyretrykk og paljetter, hvis du ikke heller går for en av de fire kroppsdraktene i fløyel prydet med logoen "WH", eller Whitneys svarte strekkbukser, designersko eller silkejeans.

SE BILDENE:
Whitneys sjokk-comeback

Du må bare være forberedt på å svi av en pen sum penger for de brukte klærne for Whitney Houston er ute på en desperat pengejakt:

For et par måneder siden holdt hun på å miste luksushuset sitt i New Jersey, som skulle gått på auksjon torsdag denne uken.

Hun skyldte nemlig skatt, ifølge E! nærmere 6,4 millioner kroner!


Luksushuset i Georgia ble tvangssolgt i november. Nå tar Whitney Houston selv initiativet til å selge unna sine eiendeler:

Flere hundre plagg, fra flotte scenekostymer og tilbehør og helt ned til undertøyet hennes, skal selges gjennom auksjonshuset A.J. Willner i New Jersey kommende tirsdag sammen med musikkutstyr, instrumenter og turnémøbler.

SE HER:
Osama forelsket i Whitney

Og trist nok en rekke av Houstons musikkpriser. Houstons talskvinne Nancy Seltzer hevder overfor The New York Post at salget av de 335 gjenstandene ikke har noe å gjøre med Whitneys skattegjeld:  

- Mange artister kvitter seg med gammelt sceneutstyr og kostymer de ikke trenger lenger. Det er det som skjer.