PÅ STILETTHÆLER: Etter 33 år i Great Garlic Girls og mange kvelder på 14 centimeter høye hæler, sa kroppen stopp – nå takker Jonny Nymoen av som «hvitløksjente». Foto: Espen Solli, Se og Hør arkiv
PÅ STILETTHÆLER: Etter 33 år i Great Garlic Girls og mange kvelder på 14 centimeter høye hæler, sa kroppen stopp – nå takker Jonny Nymoen av som «hvitløksjente». Foto: Espen Solli, Se og Hør arkivVis mer

Great Garlic Girls-Jonny ødela hofta på høye hæler

Kroppen tvinger Great Garlic Girls-medlemmet Jonny Nymoen til å legge danseskoene på hylla.

SEOGHØR.NO: Dragstjernen Jonny Nymoen (51) fra «Great Garlic Girls» har fått operert inn ny kunstig hofteprotese. Årsaken er et langt liv på høye hæler.

– Jeg kjente først noen «knivstikk» i hofta for et par år siden, men det gikk heldigvis over. Men i fjor sommer sa det stopp. Smertene var uutholdelige, og jeg måtte oppsøke lege, forteller Jonny til Se og Hør.

Røntgenbildene viste at den ene hofta var helt nedslitt, og at den andre var i ferd med å bli ødelagt.

Nå har han bestemt seg for å slutte i showgruppa.

– Kroppen sier stopp. Dessuten må jeg også innrømme at jeg er litt lei drag nå. Det er på tide å la nye stjerner skinne i Great Garlic Girls. Det er så mange unge flinke, påpeker Jonny.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Jonny Nymoen. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Jonny Nymoen. Foto: Se og Hør Vis mer

Åpner for comeback

Nå jobber han som frisør hos Pouf Pouf i Bygdøy allé, og stortrives i jobben. Men han vil likevel ikke legge pumpsene helt på hylla:

– Jeg kommer nok tilbake som gjestestjerne. Én gang sirkushest, alltid sirkushest, avslutter Jonny.

Da Great Garlic Girls i 2013 hadde premiere på showet «Helt vilt» la medlemmet Terje Schröder ikke skjul på at de fortsatt holder et høyt tempo på scenen.

- Dette var helt rått. Men forestillingen er ikke akkurat noe hvilehjem. Vi spiller jo i et tempo som vi burde lagt fra oss for ti år siden.

Med totalt over hundre kostymeskift i forestillingen, er det ikke rart at det innimellom kan gå galt. 
 
- Ja, det har jo skjedd at vi har kommet ut på scenen i feil kostyme. Da gjelder det å bare improvisere, sa Terje til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Det hender vi tar feil kostyme