"GREASE"-FEBER: Jeff Conaway var med å udødeliggjøre musikalen, som har blitt en av de store filmklassikerene. Her er han sammen med Olivia Newton-John og John Travolta.
"GREASE"-FEBER: Jeff Conaway var med å udødeliggjøre musikalen, som har blitt en av de store filmklassikerene. Her er han sammen med Olivia Newton-John og John Travolta.Vis mer

- "Grease"-stjernen kjemper for livet

Ifølge kjæresten, tror "Grease"-stjernen hans siste time er nær.

SEHER.NO: "Grease"-stjernen Jeff Conaway kjemper for livet etter at han datt ned en trapp, skriver Daily Mail.

Conaway, ble hastet til sykehuset med hjerneblødning og brukne ben etter det stygge fallet i hans hjem i Los Angeles.

Legene frykter det verste, og 59-åringen ble hasteoperert etter at det ble påvist nakkebrudd og en brukken hofte i tillegg til hjerneblødningen. Skuespilleren frykter nå at skadene han har pådratt seg kan være dødelige.

- Jeff tror hans siste time er nær. Historien er veldig komplisert, og det er derfor jeg går ut med dette, sier kjæresten hans, Vicky Lizzi, ifølge Daily Mail.

- Alle ber for at han skal bra. Igjen vet hvorfor han falt, men det er ikke fokuset akkurat nå, legger en kilde til.

Skuespilleren var i 2008 deltaker i MTVs realityserie "Celebrity Rehab with Dr. Drew", for å bli kvitt sin narkotikaavhengighet.

- Jeff Conaways familie har bedt meg om å takke folk for deres bønn og lykkeønsker. Jeff er våken og stabil, og venter nå på hofteoperasjon, twitret Dr. Drew Pinksy, legen fra realityserien, som dermed er langt mer optimistisk enn stjernen selv.

Conaway er best kjent for rollen som T-Bird Kenickie i filmklassikeren "Grease" fra 1978, hvor han spilte med John Travolta og Olivia Newton-John.

I 1980 giftet han seg med Olivia Newton-Johns søster, Rona. Paret som fikk sønnen Emerson sammen, ble skilt fem år senere.


I løpet av 80-tallet ble Conaway behandlet for sine problemer med narkotika, men fikk senere et tilbakefall.

Etter at han meldte seg på "Celebrity Rehab with Dr. Drew" snakket han åpent om sin avhengighet til kokain, alkohol og smertestillende medisiner.

Etter råd fra John Travolta deltok han også på avrusningskurs i regi av scientologikirken.

Jeff Conaway er nok også kjent for norske TV-seere gjennom "Babylon 5", som han spilte i fra 1994 til 1998.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk kjærlighetssråd av dødssyk far