PÅ SYKEHUS: - En venn gikk for å se etter ham ettersom han ikke svarte på meldinger. Nå håper og ber vi, selv om legene ikke er spesielt optimistiske, sier Phil Brock om Jeff Conaways tilstand. Dette bildet er hentet fra TV-realityen «Celebrity Reha Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: - En venn gikk for å se etter ham ettersom han ikke svarte på meldinger. Nå håper og ber vi, selv om legene ikke er spesielt optimistiske, sier Phil Brock om Jeff Conaways tilstand. Dette bildet er hentet fra TV-realityen «Celebrity Reha Foto: All Over Press Vis mer

«Grease»-stjerne svever mellom liv og død

Jeff Conaway ligger i koma etter at han ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem.

Publisert
SEHER.NO: «Grease»-stjernen Jeff Conaway (60), som har kjempet en lang kamp mot alkohol og narkotika, ligger i dyp koma på et sykehus i California etter en overdose av smertestillende tabletter for en uke siden.

Til Radaronline forteller en kilde, som ikke ønsker å bli identifisert, at overdosen skyldtes et forsøk på å ta sitt eget liv.

Conaways manager Phil Brock forteller at skuespilleren ble funnet bevisstløs i sitt hjem 11. mai.

- En venn gikk for å se etter ham ettersom han ikke svarte på meldinger. Nå håper og ber vi, selv om legene ikke er spesielt optimistiske. Dette kan bli hans siste øyeblikk. Han beveget såvidt hodet for tre dager siden, men etterpå har det vært få tegn til at han skal komme seg, forteller manageren til Radaronline.
 
Den 60 år gamle skuespilleren, som spilte T-Bird Kenickie i «Grease»-klassikeren fra 1978, før han i fire år spilte i TV-serien «Taxi» - var også med i TV-realityen «Celebrity Rehab» i 2008.

Conaway har den siste tiden fortsatt forsøkt å komme seg etter de alvorlige skadene han pådro seg i fjor i et fall som førte til hjerneblødning, samt brudd i nakke og hofte.

Samme mann har den siste tiden kjempet mot sin eks-forlovede, Vikki Lizzi, i en rett i Los Angeles. Conaway beskyldte henne nemlig for i smug å ha gitt ham smertestillende, i tillegg til å ha plantet kokain i hjemmet de delte i Los Angeles før hun forsøkte å sette igang en politiaksjon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skiller seg etter 24 år  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer