30-ÅRS JUBILEUM: John Travolta møttes i helgen igjen - 30 år etter at de gjorde braksuksess med filmen "Grease". Foto: Stella Pictures
30-ÅRS JUBILEUM: John Travolta møttes i helgen igjen - 30 år etter at de gjorde braksuksess med filmen "Grease". Foto: Stella Pictures Vis mer

Grease-kyss etter 30 år

Med et kyss på kinnet møttes Olivia Newton-John og John Travolta 30 år etter "Grease"-suksessen.

SEHER.NO: Skuespillerne John Travolta (53) og Olivia Newton-John (59) gjorde i 1978 braksuksess som Danny Zuko og Sandy Olsson i musikalfilmen "Grease".

Mange av gjestene håpet derfor på en nostalgisk duett da stjerneparet lørdag møttes under den årlige "G'Day USA Australia.com Black Tie"-gallaen i Los Angeles.

Gallaen blir holdt for å fremme australsk film, TV og musikk i USA, og trekker hvert år flere store stjerner fra landet "Down Under".

Ifølge New York Post var Olivia Newton-John mer enn klar for å gi publikum det de ville ha, og startet med å synge åpningsstrofene til pop-klassikeren "You're The One That I Want", etter å ha varmet opp med noen av sine andre hits.

Men trauste Travolta ville ikke være med på mimrestunden, og nektet å stemme i da det ble hans tur til å synge.

Til tross for at flere av kjendisene i salen ropte oppfordringer til Travolta om å dele scenen med Olivia, ble det en av koristene som måtte synge den mannlige stemmen på duetten.

Til slutt gikk imidlertid  53 -åringen opp på scenen -  for å lede en hyllest til popstjernen Kylie Minogue (39).

Kanskje fryktet Travolta at sangstemmen ikke lenger er like finslepen som for 30 år siden?

Eller kanskje sparer han stemmebåndene til en opptreden under Oscar-showet i mars...

LES OGSÅ: - Travolta sparket fra storfilm