Gravlagt med smykker for 3 millioner

Frykter tyver vil plyndre Whitney Houstons grav.

FRYKTER GRAVRØVERE: Whitney Houston er begravet med smykker for over 3 millioner kroner, og nå frykter familien at noen vil forsøke å plyndre graven.  Foto: All Over Press
FRYKTER GRAVRØVERE: Whitney Houston er begravet med smykker for over 3 millioner kroner, og nå frykter familien at noen vil forsøke å plyndre graven. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste ukene har hele verden vært preget av Whitney Houstons tragiske dødsfall, og nyhetene stopper ikke selv om «I Will Always Love You»-stjernen ble gravlagt forrige lørdag.

Whitney ble, ifølge Daily Star, gravlagt med smykker til en verdi av 3 millioner kroner, og nå frykter Houstons familie at frekke tyver vil prøve å grave opp kisten for å stjele de verdifulle edelstenene.

- Det er en stor frykt at kisten skal være et mål for gravrøvere, sier en kilde til The Daily Star.

Graven har blitt besøkt av hundrevis av fans, og gravplassen er nå stengt for offentligheten inntil videre. Familien tar nå affære og flere vakter skal være plassert på Fairview Cemetery for å beskytte stjernegraven.

- Det er vanskelig å grave opp kisten, men det stopper ikke psykotiske fans eller folk som vil tjene penger.

Stjernen skal ha blitt gravlagt med en diamantbrosje og øredobber og selv kisten skal ha vært gullbelagt og ha en verdi på rundt 100 000 kroner. Ifølge kilder nær familien øker dette faren for gravrøvere.

- Smykkene hennes er nesten som en invitasjon for forstyrrede mennesker.


Flere millioner fulgte med da Houston ble gravlagt i hjembyen New Jersey. Flere av superstjernens kollegaer var tilstede og Kevin Costner holdt en lang tale for sin motspiller i «The Bodyguard». Alicia Keys og Stevie Wonder opptrådte med følelsesladede sanger i kirken for å hedre sin avdøde venn.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kan tjene fett på eks-konas død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer