Gravidsjokk for Katie Price

Glamourmodellen fant plutselig ut at hun var seks måneder på vei med baby nummer fem.

FAMILIEFORØKELSE: Dette blir ektemannen Kierans andre barn, mens Katie Price blir mamma for femte gang.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEFORØKELSE: Dette blir ektemannen Kierans andre barn, mens Katie Price blir mamma for femte gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i fjor ble glamurmodell Katie Price (35) mamma til sitt fjerde barn, da hun og ektemannen Kieran Hayler (27) kunne ønske lille Jett velkommen til verden.

Nå avslører hun at hun er gravid igjen - og at sjokket var stort da hun under en ferietur med ektemannen og barna nylig fant ut at hun var i sjette måned:

- Det var ikke noe de hadde planagt så kort tid etter at Jett ble født, men de er glade over nyheten for det. Selv om den kom som et sjokk der og da, forteller en kilde til avisen The Sun, ifølge DailyMail.

UNGEFLOKKEN: Katie og Kieran med barna Harvey (12), Junior (9) og Princess (7) på filmpremiere i februar i år. Minstesønnen Jett (9 mnd) var hjemme.  Foto: Zenon Stefaniak/photoshot
UNGEFLOKKEN: Katie og Kieran med barna Harvey (12), Junior (9) og Princess (7) på filmpremiere i februar i år. Minstesønnen Jett (9 mnd) var hjemme. Foto: Zenon Stefaniak/photoshot Vis mer

Under ferieturen til Cape Verde med familien skal hun ha slitt med mageproblemer.

- Hun er allerede i andre trimester, og skal ha vært gravid i seks måneder uten å vite det. Terminen er på sensommeren. I motsetning til hennes fire andre graviditeter skal hun ikke ha hatt noen «cravings» så langt i dette svangerskapet, sier kilden videre.

Katie Price, som tidligere gikk under modellnavnet Jordan, har barna Harvey (12) med fotballspilleren Dwight Yorke (42), Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter André (41), og lille Jett (9 mnd) med sin nåværende ektemann Kieran.

I mars fortalte Katie Price i spalten sin i ukebladet NOW at hun ikke så for seg flere barn i nærmeste framtid - til tross for at hun og ektemannen ikke bruker noen form for prevensjon:

- Det siste jeg trenger nå er et nytt skrikende barn. Jett er bare seks måneder gammel og jeg har ennå ikke fått tilbake figuren min! Det er sant at jeg ikke bruker prevensjon, men jeg planlegger ikke å bli gravid.

Nå er modellen altså over halvveis ut i sitt femte svangersskap...

LES OGSÅ: Katie Price ble hasteoperert etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer