Gravidryktene svirrer for Cheryl Cole

Popstjernen overrasket på den røde løperen.

ER HUN GRAVID? Bildet til venstre er tatt av Cheryl Cole på denne tiden i fjor, mens bildet til høyre er knipset denne måneden. Hennes tydelig større mage får babyryktene til å svirre for fullt.  Foto: NTB scanpix
ER HUN GRAVID? Bildet til venstre er tatt av Cheryl Cole på denne tiden i fjor, mens bildet til høyre er knipset denne måneden. Hennes tydelig større mage får babyryktene til å svirre for fullt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av februar ble romansen mellom sangerinnen Cheryl Cole (33) og One Direction-stjernen Liam Payne (23) avslørt. 

Siden den gang har duoen delt en rekke kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, og vist forelskelsen på rød løper flere ganger.

I juni skrev Seoghør.no at de to stjernene drømmer om å få barn sammen, og nå kan det virke som at drømmen allerede er gått i oppfyllelse. 

Gravidryktene svirrer nemlig for fullt for den 33 år gamle «Fight For This Love»-sangeren, etter hun denne uken dukket opp under Paris Fashion Week med en tydelig større mage.

Ifølge Mirror har ikke Cole vist seg offentlig på flere måneder før hun i helgen dukket opp på festen til L'Oreal i Paris.

- Bildene av Cheryl tatt fra siden viser at hun tydelig har en klump på magen, skriver nettstedet. 

Saken fortsetter nedenfor.

RYKTENE SVIRRER: Cheryl Cole dukket opp på fest med L'Oreal med en tydelig større mage.  Foto: Abaca
RYKTENE SVIRRER: Cheryl Cole dukket opp på fest med L'Oreal med en tydelig større mage. Foto: Abaca Vis mer

Skjulte magen 

Verken Cheryl eller Liam har kommentert ryktene, men forrige uke ble Cheryls mor, Joan Callaghan (57), observert da hun blant annet kjøpte to hvite puter som er spesialdesignet for gravide kvinner.

- Putene skal hjelpe til å støtte magen når man sover. Cheryls mor spurte også om råd om flere typer hun ønsket å kjøpe, sier et øyenvitne til The Sun.

Mandag denne uken ble Cole også observert i London med en lang kåpe som dekket til magen, ifølge Just Jared. 

Saken fortsetter nedenfor.

DEKKET TIL MAGEN: Cheryl Cole viste seg i London denne uken med en lang frakk som skjulte magen. Foto: Splash News
DEKKET TIL MAGEN: Cheryl Cole viste seg i London denne uken med en lang frakk som skjulte magen. Foto: Splash News Vis mer

- Hun tenker på giftermål

Den tidligere «X-Factor»-dommeren fant lykken med den ti år yngre artisten kun halvannen måned etter det ble kjent at hun skulle skilles fra ektemannen franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini etter kun 18 måneder som gift.

Liam og Cheryl skal ha begynt å date i desember, men holdt romansen skjult frem til februar. Forholdet skal ha utviklet seg over de siste månedene og blitt svært seriøst.

- Cheryl har gått videre siden bruddet med Jean-Bernard og ønsker å starte en fremtid med Liam. Han betyr alt for henne, og hun tenker også på giftermål, sier en kilde til bladet Heat, ifølge Mirror. 

Turtelduene møtte hverandre for første gang for fem år siden, da unge Liam dukket opp på audition for talentprogrammet «X Factor», der hun var dommer.

Cheryl var også gift med fotballspilleren Ashley Cole (35) fra 2006 til 2010, men forholdet tok brått slutt da hun avslørte hans mange affærer.

STJERNEPAR: Liam Payne, kjent fra gruppa One Direction, og Cheryl Cole avslørte at de var et par i februar.  Foto: Rex Features
STJERNEPAR: Liam Payne, kjent fra gruppa One Direction, og Cheryl Cole avslørte at de var et par i februar. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er helt i sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer