"LYKKELIGE" OMSTENDIGHETER: En kilde forteller til Nathional Enquirer at Kevin Federline og Victoria Prince nå skal ha barn. Dette blir Federlines femte barn.  Foto: Stella Pictures
"LYKKELIGE" OMSTENDIGHETER: En kilde forteller til Nathional Enquirer at Kevin Federline og Victoria Prince nå skal ha barn. Dette blir Federlines femte barn. Foto: Stella PicturesVis mer

- Graviditetstesten var positiv

Kevin Federlines kjæreste skal være gravid med parets første felles barn...

SEHER.NO: Man skulle tro at Kevin Federline (31) hadde nok med å se til fire barn, to ekskoner og en karriere som ikke kjører helt på skinner - men sånn er det åpenbart ikke, for Britneys eksmann skal nemlig bli far. For femte gang!

Det er kjæresten Victoria Prince, som er gravid med parets første felles barn.

- Graviditetstesten var positiv, sier en kilde til National Enquirer.

Svangerskapet skal ikke ha vært planlagt, og K-Fed var angivelig ikke akkurat opprømt over at kjæresten nå er i lykkelige omstendigheter.

- Da Prince fortalte Kevin at hun var gravid, virket han ikke spesielt glad for nyheten, forteller kilden.

Prince, som er en profesjonell volleyballspiller, hadde en mistanke tidligere i år om at hun var gravid - den gangen slap paret med forskrekkelsen.

Tør vi foreslå litt beskyttelse fremover?

Tidligere har Kevin Federline varslet at han nå vil gå ned i vekt for å komme i form til sin nye realityserie på musikk-kanalen VH1, sammen med sin nye kjæreste Victoria Prince, og sønnene Sean Preston og Jayden James.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ungene elsker ham