GRAMMY-VINNER: Kelly Clarkson har vunnet flere store priser som artist, blant annet flere Grammy-priser. Foto: NTB Scanpix.
GRAMMY-VINNER: Kelly Clarkson har vunnet flere store priser som artist, blant annet flere Grammy-priser. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Kelly Clarkson:

– Graviditetene var de verste periodene i mitt liv

Kelly Clarkson har ikke noe ønske om flere barn.

(Seoghør.no): Den amerikanske artisten og tidligere «American Idol»-vinneren Kelly Clarkson (35) er ikke av kjendisene som svever på rosa skyer når de venter barn.

I Peoples spalte «Celeb Parents Get Real», hvor kjendiser snakker ærlig om sine erfaringer med det å være foreldre, forteller Kelly at hun simpelthen hater å være gravid.

ARTIST: Kelly Clarkson klatret helt til topps i første utgave av «American Idol». Samme år ble hun slått av vår egen Kurt Nilsen under «World Idol», den eneste internasjonale utgaven av programmet. Foto: NTB Scanpix.
ARTIST: Kelly Clarkson klatret helt til topps i første utgave av «American Idol». Samme år ble hun slått av vår egen Kurt Nilsen under «World Idol», den eneste internasjonale utgaven av programmet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

– Hver gang jeg ser noen som er gravide, så ber jeg for dem. Graviditetene var bokstavelig talt de verste periodene i mitt liv, forteller hun til nettstedet.

– Det er som om noen har vært i en ulykke. De er gravide, og jeg bare- «Å herregud!»

Til tross for motviljen mot å bære fram barn har Kelly selv gått gravid to ganger.

Sammen med ektemannen Brandon Blackstock (40), som hun har vært gift med siden 2013, har hun datteren River Rose (3), og sønnen Remington Alexander (1).

Fra tidligere har ektemannen i tillegg barna Seth (19) og Savannah (16), som også bor sammen med familien.

– Jeg spøker ikke, fortsetter hun. Jeg kunne ønske jeg var den jenta som hadde gode minner rundt graviditeten, men nei, jeg savner det ikke, slår Kelly fast.

Saken fortsetter nedenfor.

Harde graviditeter

Det er ikke første gang Kelly uttaler seg om sine utfordrende graviditeter. Da hun gikk gravid med sitt andre og siste barn i fjor, gikk hun så langt som å be mannen love å sterilisere seg.

– Å være gravid er forferdelig. Det er ingenting magisk eller vakkert ved det. Jeg kommer til å minne barna mine om hva jeg gikk gjennom så lenge de lever, uttalte hun til Contactmusic den gangen.

Trives som mor

Til tross for tunge graviditeter stortrives Kelly i rollen som firebarnsmor.

STORTRIVES: Til tross for graviditetene, elsker Kelly morsrollen. Foto: NTB Scanpix.
STORTRIVES: Til tross for graviditetene, elsker Kelly morsrollen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

– Det faktum at jeg har klart å finne meg en mann som forstår og respekterer alt jeg gjør er helt utrolig. Og det faktum at jeg har disse fire vakre barna. Det går ikke an å bli heldigere. Jeg venter på at gulvet skal falle sammen under meg, forteller hun til Good Housekeeping, ifølge UsWeekly.com.

Kelly har tidligere vært åpen om hvordan kjendistilværelsen, etter at hun vant «American Idol», hadde sine klare baksider. Til UsWeekly har artisten åpenhjertig fortalt at hun etter berømmelsen til slutt var på et mørkt sted i livet.

Etter at barna kom til verden føler Kelly seg mer selvsikker enn noensinne.

AKTIV MAMMA: Kelly Clarkson er en aktiv mamma, men har intet ønske om å bli gravid igjen. Foto: NTB Scanpix
AKTIV MAMMA: Kelly Clarkson er en aktiv mamma, men har intet ønske om å bli gravid igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Jeg høres ut som et redskap, men å bli mor har gjort meg trygg på et helt annet nivå. Jeg har aldri følt meg så sterk før, fortalte hun.

Kelly skryter også av ektemannen Brandon, som hun mener er god til å ta sin del av jobben i hjemmet. Derimot vedgår hun at hun selv ikke er like flik til å gjengjelde tjenesten.

– Jeg sier egentlig ikke så ofte "Jeg tar dette, gå og slapp av, du", sier hun og ler.

LES OGSÅ:- Gwen Stefani er gravid