GLØDER: Modell Kelly Brook er svært lykkelig over at hun og kjæresten venter sitt første barn - selv om graviditeten var langt fra planlagt. Her avbildet ved Box Club i London i mars, der hun viste frem sin voksende mage i en ettersittende, sort kjole Foto: All Over Press
GLØDER: Modell Kelly Brook er svært lykkelig over at hun og kjæresten venter sitt første barn - selv om graviditeten var langt fra planlagt. Her avbildet ved Box Club i London i mars, der hun viste frem sin voksende mage i en ettersittende, sort kjole Foto: All Over Press Vis mer

- Graviditeten var ikke planlagt

Men den sexy modellen er sikker på at hun har valgt riktig.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske modellen Kelly Brook (31), som i mars offentliggjorde at hun venter sitt første barn, avslører nå at graviditeten ikke var planlagt.

Brook ble kjent med den vordende barnefaren, den tidligere rugbystjernen Thom Evans (25), så sent som i november i fjor. Paret møttes da skjønnheten feiret sin 31-årsdag, og modellen visste straks at Evans var «den rette».

- Vi har tilbragt så godt som hver eneste dag sammen siden vi møttes første gang. Jeg følte umiddelbart at han var den rette for meg, noe jeg aldri har følt tidligere. Det har nok med alderen min å gjøre. Jeg ville ikke kaste bort tiden på noen jeg var usikker på - og Thom var den rette, forteller Brook til Hello! Magazine ifølge Metro.

Og til tross for at graviditeten altså kom helt uventet, tok paret imot nyheten med glede.

- Det er slikt som skjer når man er forelsket, man bare overgir seg til det som måtte komme. Det var ingen plan å bli gravid, men hvis det skjedde, så skjedde det. Vi var jo uansett kjærester, forklarer skjønnheten.


31-åringen avviser imidlertid at graviditeten har sammenheng med at hun har kommet i 30-årene. Det er ekte kjærlighet, ingen høyt tikkende biologisk klokke, som står bak, sier hun.

- Denne babyen er bare et resultat av at jeg har møtt noen som jeg gladelig vil dele dette ansvaret med, understreker modellen i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får sex-tips av sin egen mor 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer