- Graviditeten sliter på kroppen min

Jessica Alba ønsker å føde så fort som mulig.

TUNGT FOR KROPPEN: Alba forteller at graviditeten sliter mer på kroppen hennes nå, enn da hun var gravid for første gang. Foto: All Over Press
TUNGT FOR KROPPEN: Alba forteller at graviditeten sliter mer på kroppen hennes nå, enn da hun var gravid for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Magen til filmstjernen Jessica Alba vokser og vokser. Selv ventes det ikke at stjernen kommer til å føde med det aller første, men om hun selv kunne velge, ønsker hun at barnet skal komme til verden så fort som mulig.

- Honor elsker å sitte på fanget mitt. Hun spør om babyen fortsatt er der inne, og jeg svarer ja. Så spør hun om jeg kan ta ut barnet nå, fordi hun vil sitte på fanget. Da må jeg fortelle henne at babyen ikke er klar til å komme ut helt ennå, sier Alba ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Nyheten om at Alba var gravid for andre gang kom ut i februar, da stjernen selv offentliggjorde det hele på sin Facebook-side.

Søndag ble Jessica og datteren Honor fotografert på en tur i Hollywood. Vitner hevder de spiste lunsj på en burger-bar.

Jessica så sliten ut da hun ble fotografert av de oppmøtte paparazziene.

- Graviditeten sliter mer på kroppen min nå enn første gangen. Datteren min ønsker å bli løftet på, og helt siden magen min ble stor, har hun vært veldig innpåsliten.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste babymagen på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer